Ik ga naar Londen!

Binnenkort ga ik naar Engeland! Samen met Dennis heb ik een vakantie geboekt naar Londen voor drie nachtjes en vier dagen. Ik ga voor de allereerste keer een vliegtuig instappen en ik ben heel nerveus maar ik heb er ook onwijs veel zin in!

Op de dag van aankomst, willen we wat gaan sightseeΓ«n, op de tweede dag willen we naar de Harry Potter studio tour gaan en op de derde dag willen we wat gaan shoppen in Londen! Op de laatste dag moeten we nog even kijken wat we willen gaan doen, aangezien we rond een uur of 15:00 terug vliegen en we al redelijk vroeg het hotel uit moeten zijn. Misschien kunnen we wel wat rondwandelen in het Hyde Park, wat vlak bij ons hotel ligt of eventueel het Greenwich park wat weer vlak bij het vliegveld ligt.

Hieronder heb ik een paar dingen op een rijtje gezet wat ik wel heel graag wil gaan bezoeken!

Harry Potter studio tour

harrypottertourlondon

St. Pauls Cathedral

stpaulscathedral

Tower of London

toweroflondon

Tower Bridge

towerbridge

The Big Ben

bigben

Buckingham Palace

buckinghampalace

Natural History Museum

naturalhistorymuseum

The London Eye

londoneye

Natuurlijk hoef ik niet alles te betreden, maar om gewoon al deze dingen aan de buitenkant te zien lijkt me al heel tof! Ik ben heel benieuwd hoeveel we kunnen bezoeken in de tijd die we hebben ;3

Nu ben ik ook nog op zoek naar hele leuke (boeken)winkels! Als jij nog tips hebt voor mij welke winkels of welke ‘toeristische attracties’ ik zΓ©ker moet gaan bezoeken als ik in Londen ben – let me know!

Welke winkels moet ik zeker eens bezoeken als ik on Londen ben?

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

6 Comments

 • Roos

  October 24, 2016 at 2:51 am

  Ik weet niet of je al tickets hebt voor de harry potter tour maar meestal moet je die vroeg van te voren boeken/kopen via internet!
  Winkels natuurlijk waterstones, maar ik vond Foyles ook heel mooi. Daarnaast ben ik dol op de Disney store!
  Heel veel plezier in Londen!!

  1. Lieke

   October 24, 2016 at 10:54 am

   Yes, die tickets heb ik al! Foyles ga ik opzoeken – die kende ik nog niet, thanks!

 • Maria

  October 24, 2016 at 11:52 pm

  Oeh super leuk! Ik ben twee keer in London geweest en ik kan je met zekerheid zeggen dat het daar geweldig is!!!! Het is er lekker druk maar aan de andere kant ook wel weer erg gezellig. Misschien wel leuk om een keer naar Hyde Park te gaan (het is echt super mooi daar). Ook de boekhandels in London hebben een soort van “magische” en speciale vibe (ik zou als ik jou was naar zo veel mogelijk boekhandels gaan πŸ˜‰ ) Verder is Oxford street echt fantastisch en je kan daar ook erg leuk shoppen. De Disney store is ook echt super vet! En niet vergeten om in de rode dubbeldekkers te gaan πŸ˜‰ Veel plezier!!!

  1. Lieke

   October 25, 2016 at 3:12 pm

   Super bedankt voor je reactie en voor de tips! Ik zag dat er boekhandels waren van zes verdiepingen hoog D: Daar ben ik wel een dag zoet mee, haha!

 • Floor Daasvand

  October 26, 2016 at 8:28 am

  Op de Harry Potter Studio Tour na heb ik alles 6 jaar geleden gezien! Ik wil zo graag weer een keer terug, maar momenteel ben ik druk met mijn afstudeerjaar dus even geen tijd voor :p

 • zwartraafje

  October 26, 2016 at 6:10 pm

  Oh, want een leuk vooruitzicht. Schrijf je er nadien een blogpost over? Dan heb ik ook weer even het gevoel dat ik nog eens in Londen ben geweest.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post