Ice cream!

IceCreamBanner

Bereid je voor op een lange post vol met (overheerlijk) ijs! Ik laat jullie vijf bij elkaar horende ijsjes zien, die te koop zijn bij de Agri Markt. Ik weet zelf niet of ze ook te koop zijn bij een andere supermarkt.

IMG_0507_2

IMG_0515

Het gaat om de volgende ijsjes: Daim, Milka, Oreo, Philadelphia en Toblerone.

IMG_0522

Ik zal ze op alfabetische volgorde doen, dus dat betekend dat Daim als eerste mag!

Daim
IMG_0494

Daim is “Karamelroomijs met melkchocolade dragees met een krokante amandel-karamel-vulling”.

IMG_0414

Als je van de Daim-snoepjes houd, houd je ook van dit ijs! Het ijs heeft een volle karamel smaak, wat heel lekker is, mits je van karamel houdt. Houd je hier niet van, dan kun je deze beter skippen. De chocoladestukjes die je ziet zijn heerlijk krokant! Ze blijven alleen best wel tussen je tanden plakken, haha.

IMG_0535

Een lijstje met de ingrediënten.

Milka
IMG_0499

Milka is “Chocoladeroomijs en roomijs met vanillesmaak en Alpenmelkchocolade stukjes”.

IMG_0411

Zoals je misschien al zag, bevat Milka twee smaken ijs, namelijk chocolade -en vanilleroomijs. Door het ijs heen zitten stukjes Milka chocolade. Deze chocolade heeft precies dezelfde smaak als wat je van Milka verwacht! Zelf vind ik wel het vanilleroomijs wat lekkerder dan het chocoladeroomijs, maar dat komt denk ik omdat ik chocolade ijs in het algemeen niet zo heel lekker vind.

IMG_0532

Een lijstje met de ingrediënten.

Oreo
IMG_0500

Oreo is “Roomijs met fijn vermalen cacaobiscuits met vulling”.

IMG_0470

Aparte smaak, was het eerste wat ik me op kwam toen ik dit ijs proefde. De stukjes koekjes zien er ook niet zo smakelijk uit, het lijken net stukjes zand. Maar, ook Oreo vond ik lekker! De stukjes koekjes zijn trouwens niet hard, maar zacht. Daarom deden ze me ook niet echt denken aan de echte Oreo koekjes. Die zijn juist altijd lekker knapperig.

IMG_0531

Een lijstje met de ingrediënten.

Philadelphia
IMG_0503

Philadelphia is “Roomijs met zacht-frisse zuivelspread en roomijs met cheesecakesmaak met aardbeiensaus en koekstukjes”.

IMG_0472

“Philadelphia ijs? Dat kan toch nooit lekker zijn?” Dat was mijn eerste reactie toen ik zag dat ze deze ijsjes ook in de smaak Philadelphia hadden. Toen ging ik eens beter kijken naar de verpakking en kwam tot de ontdekking dat het cheesecake smaak was, met aardbeiensaus! Hij was ook erg lekker! Het enige jammere is (vind ik) dat de koek stukjes niet erg knapperig zijn (net zoals bij Oreo). Het ijs van Philadelphia smaakt toch anders dan de anderen, wat frisser.

IMG_0530

Een lijstje met de ingrediënten.

Toblerone
IMG_0496

Toblerone is “Roomijs met vanillesmaak met melkchocoladestukjes met honing- en amanelnougat en chocoladesaus met honing”.

IMG_0333

En dan mijn favoriet uit het rijtje! Ik vind Toblerone echt heerlijk en zo ook dit ijs! Het ijs bevat crispy chocolade stukjes en een hoop chocoladesaus. Tja, ik weet niet echt wat ik meer over deze moet zeggen, hij is gewoon heerlijk! (Deze bevat overigens ook de meeste caloriën, haha)

IMG_0534

Een lijstje met de ingrediënten.

IMG_0514

Het is jullie misschien al opgevallen maar ik zeg het nog maar even; Philadelphia en Toblerone zijn de enigste twee die een sausje bevatten. Ik vind zelf dat dit toch wel iets extra’s geeft.

IMG_0517

De ijsjes zijn te koop voor €1,50 per stuk.

Welke lijkt jullie het lekkerst?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post