Howdy, partner!

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op mijn blog; buttons van Bol.com waar je op kunt klikken en zo doorverwezen wordt naar bol.com. Maar waar dienen deze buttons nou eigenlijk voor? Ik leg het je uit!

Koop bij Bol.com

Als ik niet over mijn persoonlijke leventje schrijf, dan schrijf ik regelmatig recensies. Recensies over boeken, games, films – noem maar op. Vaak zie je dan helemaal onderaan zo’n button staan met de tekst ‘koop bij Bol.com’. Als jij op zo’n button klikt, ga je naar bol.com via mijn blog. Als je via die link iets koopt, krijg ik een percentage van dat bedrag. Dit heeft totaal geen effect op jou – maar je helpt mij ermee! Dankzij deze kleine bedragen, kan ik mijn blog blijven verbeteren en zo nu en dan een winactie of nieuwe layout aanschaffen. Ook is dit een mooie bijdrage voor een treinreis naar een event bijvoorbeeld!

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is…

Vaak raken mensen helemaal afgeleid door alle leuke dingen die te koop zijn op Bol.com – soms nog wel eens zo erg, dat ze het desbetreffende boek niet eens kopen waar ik naar toe link. Zo zijn er al verschillende andere boeken gekocht die ik nog niet eens op mijn blog besproken heb, maar ook ventilators en hoelahoeps horen daarbij! Zelf kan ik echt uren rondkijken op Bol.com, spullen in mijn winkelwagentje gooien, er weet uit halen en nieuwe erin gooien – oeps.

But… how?

Ben jij nou ook een blogger die wel een centje bij wilt verdienen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Het is heel simpel! Als je een WordPress blog hebt, kun je de bol.com partner plugin installeren (ik weet niet precies hoe het werkt voor andere meidum). Als je naar de website van het partnerprogramma gaat, spreekt het allemaal wel voor zich. Het is even goed lezen, maar als je dat eenmaal achter de rug hebt, kan dat geld rollen! Nee, grapje – zoveel verdien je er nou ook weer niet mee :’D

Wanneer het het geΓ―nstalleerd hebt op je (WordPress) blog, kun je een leuke commisie tijdlijn gaan volgen. Hierop kun je zien op welke datum er iets is gekocht via jouw blog, en kun je ook zien hoeveel dat voor jou oplevert.

Disclaimer

Nu wil ik wel even duidelijk maken dat ik totaal geen geld aan jullie wil verdienen – verre van! Ik zou het alleen super tof van jullie vinden als jullie toch van plan zijn om iets via Bol.com te bestellen, dat via mijn blog doen. Nogmaals – het maakt voor jou niks uit, er gaat alleen een klein percentage van dat product mijn kant op ;3

Kopen jullie wel eens iets via het bol.com partnerprogamma als je het voorbij ziet komen op een blog?

3 Comments

 • zwartraafje

  August 5, 2016 at 2:25 pm

  Ik ben al een tijdje aan het overwegen of ik dit nu wel/niet op mijn blog wil installeren. het is immers niet mijn bedoeling om geld te verdienen met mijn blog maar momenteel kost hij me vooral geld. Het zou dan ook leuk zijn mocht ik eventuele inkomsten uit zo’n partnerprogramma kunnen gebruiken om de verzendkosten van winacties te bekostigen. Of eventuele reiskosten.

 • Eveline

  October 4, 2016 at 6:00 pm

  Ik heb nog nooit boeken gekocht via zo’n link en ik vraag me af of dit ΓΌberhaupt vaak gebeurt. Mijn boeken koop ik namelijk allemaal in boekwinkels en als ik ze via bol.com koop, doe ik dat niet door op zo’n link te klikken. Waarschijnlijk omdat ik nooit direct na het lezen van een recensie het boek ga kopen. Daar gaat nog een heel denkproces aan vooraf. πŸ˜‰

  1. Lieke

   October 4, 2016 at 8:23 pm

   Haha, dat denkproces herken ik zeer zeker!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post