Flappy Bird Rip-Offs

FlappyBirdBanner1

Gisteren, toen het eigenlijk tijd was om te gaan slapen, zat ik nog een beetje op mijn mobiel Flappy Wings te spelen, een rip-off van Flappy Bird. De Play Store blijkt echt vol ripp-offs te staan van Flappy Bird en dat wil ik vandaag met jullie delen, want het is echt niet normaal.

416710-7-tips-for-high-scores-on-flappy-bird

Omdat ik toch best wel spijt had dat ik Flappy Bird niet had gedownload toen het nog kon, ging ik op zoek naar een goede rip-off versie. Ik downloadde Flappy Wings en ik was blij dat ik toch een soort van Flappy Bird kon spelen. Het leuke aan Flappy Wings is dat je telkens een ander kleur vogeltje krijgt en dat deze drolletjes leggen, geweldig! Als ik nu zoek op Flappy Wings, zie ik dat er weer een hoop andere spelletjes bij zijn gekomen met exact dezelfde naam. Als je zo’n soort spelletje wilt maken, verzin dat alsjeblieft een andere naam, pff…

Oké, op naar de populairste Flappy Bird rip-offs volgende de Google Play Store;

Clumsy Bird

Clumsy Bird

Een combinatie van Flappy Bird en Angry Birds? Deze vogel lijkt namelijk wel sprekend op het rode vogeltje uit Angry Birds. Zoals je kunt zien moet je bij Clumsy Bird gewoon exact hetzelfde doen als bij Flappy Bird. Het enige verschil is dat je door boomstronken moet vliegen.

Flappy Wings, Flappy Fins, Floppy Bird

FlappyRipoff

Flappy Wings is degene die ik heb gedownload. Zoals je kunt zien lijkt deze nog wel het meeste op Flappy Bird. Verder heb je ook variaties zoals Flappy Fins en Floppy Bird. Deze spreken denk ik wel voor zich.

Flappy Rainbow, Flappy Turd, Flappy Potato

FlappyRipoff01

Tja, deze varianten zijn al wel wat meer ‘wtf’ dan de vorige, haha! Bij Flappy Rainbow speel je met Nyan Cat en ik denk dat je het ook wel kan raden; je krijgt ook constant dat irritante muziekje te horen. Vervelend. Flappy Turd en Flappy Potato spreken voor zichzelf denk ik. Hoe verzinnen ze het, haha :’D

En zo kan ik nog wel even doorgaan! Kijk nou naar die namen! Wauw, echt.. Ik heb er geen woorden voor, haha.

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

1 Comments

  • Dennis

    March 13, 2014 at 10:46 am

    De app store staat er ook vol mee. Moet zelf niks hebben van zulke onzin spelletjes. Al moest ik wel enorm lachen om “angry bert”. Flappy Birds met Bert Visscher zeg maar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post