Favorite Songs! (Mei 2015)

MuziekFavorietenMei

Mensen, ik heb een nieuwe verslaving gevonden – ik ben helemaal verslaafd aan de Supernatural Shake It Off Parody van The Hillywood Show. Het is geweldig en ik luister het non stop. Maar! Voordat ik dit nummer ontdekte deze maand, heb ik ook nog wel naar wat andere muziek geluisterd ;D

Within Temptation – Paradise (What About Us?) ft. Tarja

Naar het album Hydra van Within Temptation had ik nooit echt zo goed geluisterd. Ik besloot het in mei wel te doen en ik wou dat ik het eerder gedaan had! Vooral dit nummer vind ik echt zo gaaf~

Fall Out Boy – Centuries

In mei heb ik de nieuwere nummers van Fall Out Boy ontdekt denk ik. Ik kon me niet herinneren dat ik Fall Out boy hiervoor al heel leuk vond. Natuurlijk vond ik een aantal nummers wel leuk zoals Thanks for the Memories, Dance, Dance en Sugar, We’re Going Down – maar deze nieuwe nummers vind ik eigenlijk veel leuker! Ook ging ik dit nummer op gitaar oefenen en het ging heel goed :3

Fall Out Boy – Immortals

Alhoewel ik dit nummer niet echt bij de film Big Hero 6 vond passen, vind ik het wel een erg leuk nummer!

Hercules – I Won’t Say I’m in Love

Afgelopen maand zat ik echt constant met dit nummer in m’n hoofd. Het was zelfs zo erg dat ik gewoon Hercules wilde gaan kijken. Want, die film is cool~

The Hillywood Show – Supernatural Parody

En we zijn eindelijk aanbeland bij mijn absolute, favoriete nummer van deze maand! De video is geweldig, de tekst is geweldig – dit is gewoon perfectie <3 Bron foto: 1

4 Comments

 • Jacoline

  May 29, 2015 at 9:34 am

  Centuries is ook een van mijn favoriete nummers van Fall Out Boy en ik denk dat ik de laatste twee albums van hun het leukste vind, de oudere vind ik ook niet zo geweldig als de nieuwere nummers.

 • Rowan

  May 29, 2015 at 9:38 am

  Ahhhh Hercules! Zo’n leuke film is dat.

 • Irene

  May 29, 2015 at 7:43 pm

  Ik wist niet dat Tarja wat samen heeft gedaan met Sharon… Klinkt wel aardig! Ik ga dit najaar naar Tarja’s oude band Nightwish! Ook ga ik naar het concert van Fall Out boy… Grappig… Die Supernatural parodie is echt ge-wel-dig! Super hilarisch! Ik heb er echt om in een deuk gelegen!

  Veel luister plezier!

  Groetjes Irene

 • Zwartraafje

  May 29, 2015 at 7:44 pm

  <3 de Supernatural Parody

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post