Favorite Songs (mei ’13)

Aan het eind van iedere maand wil ik even mijn favorieten qua muziek op een rijtje zetten. Waarom? Omdat ik zelf een grote muziek-freak ben, ik luister zo’n beetje dag en nacht muziek. Ook kan ik heel afwisselbaar zijn als het om muziek gaat. Zo ga ik van pop naar metal, van instrumentaal naar rock en ga zo maar door! Zo kom ik zo’n beetje iedere maand wel achter nieuwe muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Want wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen!

In mei heb ik zoals gewoonlijk weer heel veel muziek geluisterd! Mijn favoriete band van deze maand was toch ‘Three Days Grace’. Kijk maar mee naar wat ik nog meer heb geluisterd 😉

Three Days Grace – Good Life


Dit nummer is zoooo gaaf! En mijn absolute favoriet van deze maand! Ik luister eigenlijk iedere maand wel een keer naar ‘Three Days Grace’ maar vooral afgelopen maand heb ik er heel veel naar geluisterd. Echt een super goede band!

Three Days Grace – Animal I Have Become


Voor dit nummer is geen videoclip gemaakt, dus ik heb even een live filmpje gepakt, die overigens ook erg goed is! Dat vuur erbij echt, wauw 😀

A Day To Remember – The Downfall Of Us All


Ik hoorde dit nummer voor het eerst toen ik met Dennis in de auto zat en hij zijn iPhone had aangesloten voor muziek. Ik vind het gelijk een leuk nummer! Sindsdien luister ik dit nummer wel minstens één keer per dag ;D

A Day To Remember – I’m Made Of Wax, Larry, What Are You Made Of?


De titel van dit nummer onthoud je niet zomaar, haha! Maar het begin van dit nummer, vind ik echt het leukste deel. De rest is natuurlijk ook heel vet, maar het begin kan ik zo vaak ik maar wil overnieuw luisteren, haha ;D Oh ja, er komt best veel geschreeuw voor in dit nummer, haha 😛

Avril Lavigne – Nobody’s Home (acoustic)


Deze akoestische versie van het nummer ‘Nobody’s Home’ vind ik echt geweldig! Hij komt voor als bonus liedje op het album ‘Under My Skin’. En dan vooral het laatste stukje vind ik erg mooi, wanneer de drums en alles erbij komt, kippenvel! Ik kan niet wachten op Avril’s nieuwe album 😀

Tonight Alive – Breakdown ft. Benji Madden


‘Tonight Alive’ vind ik echt een hele vette band, maar dit nummer kwam ik per toeval tegen op Youtube! Ik vind het erg gaaf dat Benji Madden van de voormalige band ‘Good Charlotte’ (of bestaan ze nog steeds?) er in mee zingt.

Anouk – Birds (Songfestival)


Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde, vond ik er eigenlijk niet veel aan. Na het een aantal keren te hebben gehoord, is het eigenlijk best een mooi nummer! Het doet me een beetje denken aan griezelfilms, het is best een creepy nummer vind ik, haha 🙂 Ik vond het ook leuk dat Nederland zo lekker dwars was, geen show, geen mooie jurk, het gaat puur om het nummer!

Emmelie De Forest – Only Teardrops (Denemarken/Songfestival)


Dit is het Songfestival nummer van Denemarken. Ik vond het gelijk een leuk nummer toen ik hem voor het eerst hoorde! Ook al mag hij dan ‘gejat’ zijn van de voormalige Nederlandse band ‘K-Otic’, ze hebben wel mooi het songfestival gewonnen! En terecht, heel mooi nummer en hij blijft ook zo lekker hangen, een echt Songfestival nummer!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post