Essence – Floral Grunge Collectie

Allereerst; Sorry dat deze review een beetje laat online komt, aangezien de Essence Floral Grunge collectie al bijna uit de schappen is verdwenen. De review was al een poosje bijna helemaal klaar, ik vergat alleen steeds om het Hair Dye Powder uit te proberen.

De Limited Edition lentecollecite van Essence, genaamd Floral Grunge, ligt nu in de winkel! Deze Limited Edition combineert stoer en lief in één collectie. Zo kun je onder andere met de Hair Dye Powder mooie roze plukken in je haar maken! En deze kleur kun je goed combineren met de bijpassende nagellakjes.

IMG_1093_2

Zoals je misschien al zag, heb ik van deze Limited Edition de volgende producten gekocht; drie nagellakjes – The Suede, The Matt en The Rough en als laatste Hair Dye Powder.

IMG_1102_2

Laat ik maar beginnen met de nagellak!

IMG_1090_2

IMG_1099_2

IMG_1122_2

03 Grunge Me Tender (The Suede) is een lichte groene kleur die een beetje naar een mint groen kleurtje neigt. Hij dekt net wel / net niet in 3 laagjes, dus je kunt het beste 4 laagjes aanbrengen. De lak droogt semi-mat op en daardoor zie je de mini groene shimmertjes wel goed zitten! Helaas was de lak wel wat waterig naar mijn mening.

IMG_1098_2

IMG_1130_2

04 Madley Purpled (The Matt) is een mooie paarse kleur en hij droogt mat op. Meestal vind ik dit niet zo mooi, maar bij deze paarse was het niet verkeerd! Deze lak dekte wel in 2 laagjes, in plaats van in 4.

IMG_1097_2

IMG_1142_2

05 Black To The Roots (The Rough) is een zwarte lak met grove, zilvere glittertjes erin. In het flesje lijkt hij echter heel donkergrijs, maar de lak is toch echt zwart. Hij dekte bijna geheel in 1 laagje! Ook deze lak droogde mat op, wat ik niet zo heel mooi vond. Ik draag deze lak dus met een mooie topcoat er overheen!

IMG_1095_2

IMG_1096_2

Verder had ik ook nog de felroze Hair Dye Powder gekocht. Ik was gewoon zó benieuwd hoe het zou staan bij mij, haha!

IMG_0035_2

Zo staat het dus bij mij! Ik vind het er heel gaaf uitzien! Het valt eerder rood uit dan roze in bruin haar. Het spul is echter wel rotzooi hoor, heel je handen zitten onder als je het gebruikt hebt dus ik raad je aan om even een oud shirt aan te trekken of een handdoek om je schouders te hangen.

De nagellakjes kosten €1,89 per stuk en de Hair Dye Powder kost €2,99. De Essence Floral Grunge collectie is te koop tot halverwege mei bij Kruidvat en Trekpleister.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post