Elements Book Tag

Dag 5 is aangebroken van de Tag-A-Thon op Craving Pages! En vandaag heb ik besloten om weer mee te doen. De Tag van vandaag is de Elements Book Tag. Het is de bedoeling dat je een aantal boekcovers uitzoekt die te maken hebben met de 4 elementen; water, vuur, aarde en lucht. Kijk maar mee!

1. Find a book with water on it.

IMG_2247_2

Ik heb gekozen voor de Nederlandse uitgave van Harry Potter en de vuurbeker. Je ziet duidelijk er iemand in het water zwemt, wat ook deel uit maakt van de Triwizard Tournament (ik kan even niet op de Nederlandse benaming komen).

2. Find a book with blue on it.

IMG_2248_2

Still Sucks To Be Me is het boek met zo’n beetje het meeste blauw erop wat ik in mijn kast heb staan, dus vandaar!

3. Find a book with fire on it.

IMG_2249_2

En dan komen we terug op Harry Potter, maar dan de Engelse variant van deel 5 namelijk Harry Potter and the Order of the Phoenix. Onderaan zie je namelijk wel wat vuur!

4. Find a book with red on it.

IMG_2250_2

Ik heb gekozen voor het boek Sisters Red, omdat ik de cover echt prachtig vind! Dus ik vond dat hij niet uit dit lijstje kon ontbreken, haha.

5. Find a book with something related to earth on it.

IMG_2252_2

Op de cover van Inkspell staan allemaal plantjes en takjes etc. Dit vond ik wel genoeg dingen die met de aarde te maken hebben, haha 😛

6. Find a book with green on it.

IMG_2253_2

Op de cover van Wolfsbane vond ik de kleur groen wel het mooiste overkomen, daarom heb ik gekozen voor dit boek!

7. Find a book with air on it.

IMG_2254_2

Een hoop lucht op de cover van 127 Uur!

8. Find a book with white on it.

IMG_2255_2

Een witte uitgave van Twilight! Alhoewel hij een beetje viezig is, kun je wel duidelijk zien dat hij echt spierwit is (geweest). Nou ja, op de foto ziet ‘ie er een stuk witter uit dan in het echt!

9. Find a book with the colors blue, green, red and white on it.

IMG_2257_2

Deze vraag, en tevens de laatste vraag, was wel wat lastiger. Gelukkig heb ik een boek gevonden die al deze kleuren had! Het is, jawel, wéér een boek geworden van de Harry Potter reeks, namelijk Harrr Potter and the Halfblood Prince! Zoals je kunt zien, bevat deze cover duidelijk de kleuren blauw, groen, rood en wit!

Dat was het dan! Ik vind zulke tags echt heel erg leuk om te doen, want ik vind het leuk om door mijn boeken te zoeken op zoek naar het juiste boek! Neem hem gerust over en als je nog meer van deze tags weet; laat het me maar weten 😀

3 Comments

 • Lies

  September 13, 2013 at 5:30 pm

  Hele leuke tag! De Twilight boeken vond ik zo mooi om te lezen en wil de serie ook zeker nog een keer gaan lezen.

 • Nieke

  September 13, 2013 at 5:41 pm

  Harry Potter! <3 Weer zo'n leuke boek tag, met dit soort dingen vind ik het zo jammer dat bijna al mijn boeken nog bij mijn ouders liggen.

 • Anneke

  September 15, 2013 at 10:59 am

  Harry Potter is goed vertegenwoordigd in deze tag. 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post