Boekenfestijn Haul! (sept ’13)

Afgelopen zaterdag was ik samen met Dennis naar het Boekenfestijn geweest in Utrecht! Ik had er ontzettend veel zin in en kwam dan ook een aantal leuke boeken tegen ๐Ÿ˜€ Kijk maar mee wat ik zoal heb gekocht!

BZRK – Michael Grant

IMG_2224_2

Ik heb nog nooit een boek van Michael Grant gelezen dus toen ik BZRK zag liggen, wilde ik hem wel eens een kans geven. BZRK lag er in het Nederlands en in het Engels. Nederlandstalig was hij rond de 10 euro, terwijl hij in het Engels maar 2,50 kostte! Mijn keuze was dus snel gemaakt, haha ๐Ÿ˜€

House of Night: Awakened – P.C. and Kristin Cast

IMG_2219_2

Ik heb al een aantal delen van de House of Night serie in mijn kast staan, maar heb er eigenlijk nog niks van gelezen (shame on me). Toch kon ik dit deel, Awakened, niet laten liggen. Ik kocht hem voor maar 3,95!

House of Night: Destined – P.C. and Kristin Cast

IMG_2222_2

Destined is het vervolg op Awakened. Dit is een paperback uitvoering terwijl Awakened een hardback is. Ik heb nu maarlieft vier verschillende soorten en maten van de House of Night serie in mijn kast staan, haha! De prijs van Destined was 2,95.

Wolfsbane – Andrea Cremer

IMG_2218_2

Deel 1, Nightshade, heb ik al in de kast staan, dus ik on deel 2, Wolfsbane, natuurlijk niet laten liggen voor de mooie prijs van maar 1,95!

The Vampire Diaries: Stefan’s Diaries ~ The Craving

IMG_2216_2

Ook van Stefan’s Diaries heb ik deel 1 in de kast staan en ik zag op het Boekenfestijn deel 3 liggen! Als grote fan van The Vampire Diaries moest die natuurlijk meteen in het mandje! Dit deel van Stefan’s Diaries was 1,95.

Stolen – Lucy Christopher

IMG_2223_2

De cover van dit boek kwam me zo bekend voor dat ik hem meenam, omdat ik me verschillende recensies van dit boek kon herinneren die me heel erg aanspraken! Stolen kostte 2,95.

Het Verraad van Natalie Hargrove – Lauren Kate

IMG_2220_2

En als enige Nederlandse boek kocht ik Het Verraad van Natalie Hargrove die ik vond bij de ‘Laatste stuks’ tafel. Dit boek van Lauren Kate was overigens ook een duurste boek wat ik heb gekocht, hij was namelijk 7,99.

Dit was het dan! Dit waren mijn Boekenfestijn aankopen van Utrecht! Zijn jullie ook nog geweest?

8 Comments

 • Anneke

  September 12, 2013 at 11:37 am

  Ik ken eigenlijk geen een van de boeken. ๐Ÿ˜ฎ Heb Bzrk (oid) ook zien liggen.

 • robin

  September 12, 2013 at 11:49 am

  zou eerst de Vampire Diaries wel willen lezen en dan zien =D

 • diana

  September 12, 2013 at 12:50 pm

  Leuke boeken! En voor weinig euries!!!! Wat boffen de mensen toch die Engelse boeken lezen! Zoveel goedkoper!!!

 • Emmy

  September 12, 2013 at 1:55 pm

  Super leuke aankopen!

 • Lies

  September 12, 2013 at 10:28 pm

  Hele leuke aankopen! De House of Night serie wil ik ook zeker nog eens gaan lezen.

 • Nieke

  September 12, 2013 at 11:40 pm

  Ik ben gek op de boekenfestijnen in Nederland, ik kwam ook altijd thuis met heeeel veel boeken. Heb zelf de House of Night boeken na Destined laten vallen, vond het verhaal niks meer. Maar fijne aankopen.

 • Yasmine

  September 13, 2013 at 11:30 am

  Ik ben dit jaar niet naar Utrecht geweest, maar ik ga in november wel naar Mechelen (BE) ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat ze dan weer zoveel Engelse YA hebben ๐Ÿ˜€ Leuke stash iig ๐Ÿ˜€

 • Sarah

  September 14, 2013 at 3:41 pm

  Ik ken alle boeken, maar ik heb er geen een van gelezen. House of Night is niet echt mijn genre. Maar voor de rest wel toffe aankopen, boekenfestijnen zijn altijd heel leuk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post