Collective Haul: Dutch Comic Con 2017

Met een budget van vijftig euro was ik van plan om uitgebreid te shoppen op Dutch Comic Con. Helaas was het erg druk in de merchandise hal, dus heb ik niet álle kraampjes kunnen bekijken. Ik vond het wel heel leuk om een boel nieuwe kraampjes te ontdekken die ik nog niet eerder op conventies had gezien, dus al die visitekaartjes gingen zo de tas in. Gelukkig had ik een budget voor mezelf, anders had ik stiekem veel meer uitgeven denk ik, haha!

dutch_comic_con_2017_haul_02_make_it_personal

Mijn doel was om minstens één Funko POP! te kopen die ik heel graag wilde hebben. Graag wilde ik óf Star-Lord óf Cogsworth en Lumiere van de nieuwe Beauty and the Beast film aan mijn collectie toevoegen. Zoals je kunt zien ben ik uiteindelijk toch gegaan voor Star-Lord, maar dat komt ook omdat ik Cogsworth en Lumiere eigenlijk helemaal niet gezien heb.

dutch_comic_con_2017_haul_03_make_it_personal

Bij het kraampje van Movie Magic Store keek ik echt mijn ogen uit! Ze verkochten er allerlei Disney beeldjes. Er stonden ook hele herkenbare beeldjes tussen die wij op mijn werk ook verkopen – super leuk! Ik ging voor deze Eeyore, waar ze nog meer varianten van hadden. Het was heel lastig kiezen en het liefst wilde ik ze allemaal (maar dan ging ik boven mijn budget uit) want ze waren allemaal zo schattig!

dutch_comic_con_2017_haul_04_make_it_personal

Ook kwam ik deze Anna nog tegen, wat echt een koopje was! Waarschijnlijk is het een bootleg (fake), want het doosje was ook geheel in het Chinees, maar ach – ik vind het een mooi beeldje!

dutch_comic_con_2017_haul_01_make_it_personal

Als laatste sprintte ik nog even snel terug naar een kraampje waar ze echt mega schattige bunnies verkochten! Ik zat nog te twijfelen om deze te kopen, maar ik kon ze echt niet laten liggen – ze zijn toch gewoon te cute!?

Ook heb ik nog schattige boekenleggers gekocht van mijn favoriete film Guardians of the Galaxy! Het was 4 boekenleggers halen, 3 betalen. Ik koos de leukste uit en nam nog een random unicorn mee~ Ik ben vergeten om hier een foto van te maken, maar jullie zien deze vast binnenkort wel een keer voorbij komen op mijn Instagram ;3

Wat heb jij tijdens Dutch Comic Con gescoord?

2 Comments

 • zwartraafje

  April 8, 2017 at 9:27 pm

  Wat een leuke aanwinsten. Die Funko vind ik echt helemaal geweldig. Ik was niet op Dutch Comic Con maar op F.A.C.T.S. heb ik twee albums van Dating for Geeks gekocht die ik nog niet had (Kenny Rubenis heeft er tweemaal iets super leuk in getekend dus dat maakt het nog toffer) én een muziekdoosje met het thema van de Harry Potter films.

  1. Lieke

   April 13, 2017 at 12:53 pm

   Muziekdoosjes zijn altijd tof!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post