Celebrate Books: Fandom – Unboxing!

Oh jongens – aanschouw mijn aller aller allereerste unboxing video! Ik was echt super zenuwachtig en daardoor lijkt het alsof ik niet heel enthousiast over kom. En mijn stem klinkt voor mijn gevoel echt heel laag :’D

Zoals vele van jullie misschien al wel wisten, werd de Celebrate Books box eergisteren verstuurd, wat betekende dat de post gisteren aan de deur stond om hem af te leveren – yaaaay! De Celebrate Books box is de allereerste box van Nederlandse bodem. Iedere box heeft een ander thema en het thema van de eerste box was; Fandom!

Ik zal jullie niet verder ophouden zodat jullie naar mijn lekkere, awkward filmpje kunnen kijken ;3 Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Had jij ook een Celebrate Books box besteld?

7 Comments

 • Charelle

  April 23, 2016 at 10:00 am

  Oh super leuk om te zien wat er allemaal in zit! Ik was echt héél erg benieuwd! Die ketting van HP is echt heel tof en ik ben ook heel benieuwd naar Carry On, heb veel goeds gehoord ook over Fangirl, dus die moet ik ook nog lezen. :’] (Oh en de video is super leuk hoor! Helemaal niet awkward! ^^)

  1. Lieke

   April 23, 2016 at 10:15 pm

   Haha, ben ik gelukkig niet de enige die Fangirl nog moet lezen ;D En dankjewel ^^ <3

 • kiki

  April 23, 2016 at 4:12 pm

  Super leuk!! Ik denk dat ik de volgende keer ook maar zo’n box neem!! Het filmpje is echt leuk, zo weet je echt goed wat er in zit!

  1. Lieke

   April 23, 2016 at 10:16 pm

   Ik ga de volgende ook zeker weer kopen ^^ En dankjewel! <3

 • zwartraafje

  April 24, 2016 at 9:06 pm

  Super leuk om je bezig te zien én horen. Ik was al aan het lachen toen ik ergens in het begin gelijktijdig met jouw “spoilers” zeg en wat later weer toen je het over dat ding had waar muziek uitkomt. In het dagelijkse leven kom ik soms al niet op de juiste woorden komen (allez, dat ding dat je gebruikt om de kreuken uit je kleren te krijgen … Een strijkijzer Liesbet! Ah ja – Yep, dat soort gesprekken hebben we hier soms thuis)

  Ik had de ketting van Harry Potter tot nu toe enkel in goudkleur zien langskomen bij de andere unboxing-filmpjes. Tof dat sommige hem in het zilver hebben gekregen (veel meer mijn ding als goud).

 • Annabel

  April 26, 2016 at 1:14 pm

  Een super leuk filmpje!

 • Martine

  May 3, 2016 at 10:04 am

  Leuk filmpje!
  Misschien dat ik hierna ook wel een Celebrate Books box ga bestellen een keer :3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post