Book Haul – maart 2015

BookHaulMaartBanner

Een filmpje van alle boeken die ik in maart gekocht heb!

Hij staat een beetje laat online en dat heeft eigenlijk dezelfde reden als mijn Collective Haul – ik wilde het namelijk filmen, maar ik wist niet hoe! Maar het is gelukt nu. Gewoon proberen gaat nog wel het beste, vind ik hem best wel saai geworden om heel eerlijk te zijn xD En soms is het niet super scherp – maar goed, genoeg geklaagd.

Ik ga binnenkort uitvogelen hoe ik een mooie set-up kan maken, met een mooie achtergrond etc. Ik vind dit namelijk nogal kaal. Ook ga ik het anders doen met de tekst op de achterkant van de boeken. Het zo laten zien is misschien niet het meest handige, aangezien ik soms nogal kan bewegen :’D Geniet van het filmpje! En tips zijn meer dan welkom πŸ˜€

3 Comments

 • Lies | Louwerke

  April 17, 2015 at 10:05 am

  Jaaaaaaa, Lieke eindelijk aan de filmpjes! Joepie! πŸ˜€ Leuk, leuk, leuk!

  En wat heerlijk dat je zoveel boeken koopt/hebt, dat zou ik ook wel willen! <3

 • Zwartraafje

  April 17, 2015 at 5:37 pm

  Ik ga hem alvast opslagen, want momenteel kan ik even geen filmpjes bekijken.

 • Zwartraafje

  April 18, 2015 at 9:51 pm

  Die Snow White cover is super leuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post