1000 Vragen aan jezelf #5

100Vragen5Banner

Welke films kijk ik liever op de bank dan in de bioscoop? Ben ik een goede slaper? Heb ik veel vrienden? Je leest het allemaal in 1000 Vragen aan Jezelf deel 5!

De vragen vandaag zijn;

IMG_6236_2

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Komedies. Ik ga veel liever voor Actie/Fantasy films met veel special effects naar de bioscoop, zodat je echt je ogen uitkijkt en op het puntje van je stoel zit als het spannend is.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?
Best wel mild. Ik vertel graag waar het op staat maar ik wil de persoon (of product) in kwestie niet volledig afkraken.

59. Ben je een goede slaper?
Echt totaal niet. Van ieder geluidje word ik wakker en er moeten ook geen lampjes branden in mijn omgeving want dan kan ik echt niet slapen :’D Zelfs al als ik weet dat er een lampje brand en ik hem niet kan zien als ik mijn ogen dicht heb word ik gek. Maar als ik eenmaal in een diepe slaap terecht kom, kan ik zo 9 uur lang slapen.

60. Wat is je laatste ontdekking?
Pfoe! Eh.. Ik denk PR bureau’s. Ik durfde er nooit goed een mailtje naartoe te sturen maar nu heb ik er een aantal verstuurd en het voelt wel goed ^^ En spannend! Ik heb voornamelijk gevraagd of ik op de perslijst kan komen te staan.

61. Geloof je in leven na de dood?
Ja, absoluut! Er moet gewoon iets zijn na de dood. Ik denk echt dat je in een ander lichaam wordt geboren, maar je weet zelf niet meer dat je daarvoor een ander leven geleid hebt.

62. Op wie ben je boos?
Op niemand. Ik ben niet vaak boos ^^

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Nee, niet vaak. Ik pak liever de fiets of ik ga met de auto. De bus vind ik echt drie keer niks. De trein daarentegen kan ik nog wel waarderen, want dan kan ik lekker lezen!

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
Toen ik op 10 december 2011 midden in de nacht werd opgebeld door mijn ouders en ze vertelden dat Beertje (onze Labrador) plots was overleden. Ze had een hartstilstand gehad in haar slaap en ik was er helemaal kapot van. Dagenlang heb ik gewoon nog zitten huilen. Ik was zo verdrietig en kon het echt niet geloven.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
HΓ‘! Nee. Vroeger wilde ik altijd dierenarts worden of dolfijnen trainster :’D Toen ik wat ouder werd (maar nog steeds een kind was) wilde ik Labrador fokster worden van drie verschillende kleuren; geel, bruin en zwart. Ook dat is er niet van gekomen!

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?
I shake it off, shake it off *tududuu*

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
Ik denk gewoon lief voor elkaar zijn, voor de ander wat overhebben. Maar er bestaan zoveel goede eigenschappen!

68. Wat is je grootste aankoop geweest?
Mijn Alienware PC 8D Herp derp nerd~

69. Geef je mensen tweede kansen?
Zeker weten! Misschien duurt het een tijdje, omdat ik zo koppig ben als wat, maar als ik echt om je geef, verdien je vanzelfsprekend een tweede kans ;D

70. Heb je veel vrienden?
Niet heel veel – genoeg :3 Ik denk dat ze op twee handen te tellen zijn. Ik heb liever een klein groepje vrienden waarmee je alles kunt delen dan een hele hoop die je amper kent.

Dat waren de vragen weer voor deze week! Volgende week gaan we weer verder~

8 Comments

 • Monique | WritingMonique

  August 16, 2015 at 9:08 am

  Wat een ontzettend leuke vragen! Leuk artikel!

 • Charlotte / MeisjeMetStyle

  August 16, 2015 at 9:57 am

  Super leuke vragen! Waar heb je dat boekje gekocht? En ik heb je genomineerd voor de Versatile Blogger Award! https://meisjemetstyle.wordpress.com/2015/08/14/versatile-blogger-award-%F0%9F%8C%B8%F0%9F%99%86/ xo

  1. Lieke

   August 17, 2015 at 10:31 am

   Dit boekje zat bij een magazine genaamd ‘Flow’ πŸ˜€ En ik ga meteen even een kijkje nemen, thanks!

 • diana

  August 16, 2015 at 11:33 am

  Zo jij kunt slapen!!!! ; O

  1. Lieke

   August 17, 2015 at 10:31 am

   Oepsie ^^”

 • Bibiane

  August 16, 2015 at 10:30 pm

  Ooooh dolfijnen trainster wou ik ook heel graag worden :p hihi. Ik heb trouwens ook een enorme hekel aan met de bus of de tram gaan. De trein is wel leuk πŸ™‚

  1. Lieke

   August 17, 2015 at 10:32 am

   Haha, super leuk πŸ˜€

 • zwartraafje

  August 18, 2015 at 11:52 am

  Helemaal eens met jouw laatste antwoord. Beter een klein aantal goede vrienden, dan veel kennissen die je niet goed kennen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post