1000 Vragen aan Jezelf #46

Wat vind ik de beste slechte film die ooit gemaakt is? Wanneer heb ik me voor het laatst ergens voor moeten inhouden? En waardoor raak ik geïnspireerd? Dit en nog veel meer in 1000 Vragen aan Jezelf #46!

1000_vragen_aan_jezelf_46_make_it_personal

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?
Dat zou ik zo snel even niet weten D: Maar dat zal wel op momenten geweest zijn waardoor ik het echt even niet meer wist en ik mijn grenzen ook niet aan durfde te geven.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?
Hands down – dat moet White Chicks zijn :’D

631. Is elke dag een nieuw begin?
Zo kun je het zien ja, dat je iedere dag weer opnieuw begint. Maar, tja, ik weet niet, alles gaat gewoon door. Lastige vraag D:

632. Waar ga je het liefst naartoe op een eerste date?
In een parkje rondhangen lijkt me wel fijn. Veel tijd om te praten en elkaar beter te leren kennen ;3

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?
Afgelopen vrijdag – toen ik in Donner al die toffe YA boeken zag liggen D:

634. Kun je iemand nadoen?
Ik kan heel goed Samson nadoen van Samson en Gert~ *ahum* MUAAHHH GERTJE

635. Wat had je veel eerder moeten doen?
Cosplayen! Ik stelde het altijd maar uit, maar het is stiekem echt heel erg tof~

636. Zing je altijd mee in de auto?
Niet altijd, wel heel vaak. Eigenlijk altijd wel als ik alleen in de auto zit, maar dan stop ik soms gewoon opeens wat ik zelf niet door heb omdat ik zo aan het opletten ben :’D

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?
Met de vrouw van Chris Pratt natuurlijk~

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?
Toen ik samen met drie andere bloggers en Laure Eve uit de Escape Room waren ontsnapt!

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?
Goed, hoor! Dennis en ik hebben nu onze allereerste, échte vakantie naar Londen op de planning staan ;D

640. Waardoor raak je geïnspireerd?
Door pagina’s op Pinterest – al werken ze soms ook heel demotiverend want dan wil ik ook alles kunnen wat andere mensen kunnen en, ja… Soms heb ik ook heldere momentjes waardoor er ineens inspiratie me te binnen schiet. Random Youtube video’s helpen ook altijd wel die ik bij toeval tegen kom!

641. Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?
Ik zou heel graag, heel goed piano willen kunnen spelen. Helaas vind ik het erg moeilijk om twee verschillende dingen met m’n handen te doen :c Keyboard spelen ging wel altijd goed – maar dan deed ik met mijn linkerhand vaak alleen akkoorden waardoor je niet je vingers apart van elkaar hoeft te bewegen.

642. Heb je een grote algemene kennis?
Algemene kennis qua boeken, films en TV-series? Ja, hoor!

Waardoor raak jij geïnspireerd?

2 Comments

  • Ilse

    September 25, 2016 at 8:33 am

    Leuk om te lezen. Ik wou vroeger ook graag piano leren spelen! 🙂

  • zwartraafje

    September 29, 2016 at 12:51 pm

    Hehe, ik las dat meteen met een Samson-stemmetje. Wat leuk dat jullie naar Londen gaan. En euhm … Pinterest is echt een ramp. Het is een beetje zoals mijn TBR – ik kom altijd maar meer zaken tegen die ik nog eens wil knutselen, bakken, … en jammer genoeg krijg ik er niet meteen ook wat extra tijd bij. Ik denk trouwens niet dat ik je al volg via Pinterest. Zal eens op zoek moeten gaan de volgende keer dat ik er op kom.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post