1000 Vragen aan Jezelf #36

Whoohoo! In deze 1000 Vragen aan Jezelf zijn we op de helft van het vragenboekje aanbeland! Deze keer komen er vragen in voor zoals of ik wasmiddel op geur uitzoek, hoe erg mijn verzamelwoede is en wanneer ik voor het laatst ergens ‘ja’ tegen heb gezegd ;D

IMG_8003_2

489. Kun je je makkelijk in tekenfilms inleven?
Ja hoor! Ik laat vaak genoeg een traantje rollen tijdens het kijken van een Disney film. Of kan me zo erg inleven dat ik tegen de personages zit te praten en hoop dat ze dit keer wel de juiste keuzes maken :’D

490. Zoek je je wasmiddel uit op geur?
Hmm, wasmiddel niet, wasverzachter wel! Altijd alles ruiken in de winkel~

491. Is het gras altijd groener bij de buren?
Wij hebben geen gras op het balkon, dus deze vraag beantwoord ik letterlijk met ‘ja’. Oké nu even serieus – ik denk dat het voornamelijk aan de situatie ligt.

492. Wat is je favoriete gezonde snack?
Een schaaltje met vers fruit vind ik heerlijk ;D

493. Hoe stevig is je handdruk?
Ehm, ik denk dat ik een normale vrouwenhanddruk heb? Misschien iets steviger door al die spieren die ik in mijn armen heb gekweekt (grapje).

494. Schrijf je vaak dingen op om ze beter te kunnen onthouden?
Eigenlijk wel ^^” Ik schrijf voornamelijk tijden op als ik ergens heen moet zodat ik niet vergeet hoe laat ik ook alweer weg moest. Maar ook schrijf ik dingen op als er bijvoorbeeld een idee voor een blogpost ineens te binnen schiet. Want als ik het niet opschrijf, vergeet ik het 9/10 keer.

495. Waar heb je voor het laatst ‘ja’ tegen gezegd?
Tegen een spontane date met Joost en Ellis~

496. Wat is je favoriete maaltijd van de dag?
Lunch! Ik vind brood gewoon lekker :’D

497. Val je weleens in slaap voor de tv?
Hmm, héél soms. Als er bijvoorbeeld een hele lang film op staat en het is al laat, dan wil ik mijn oogjes nog wel eens even dicht doen \o/

498. Hoe erg is je verzamelwoede?
Best wel erg? Ik wil alle leuke Funko’s, games, boeken – alles ._.

499. Houd je je altijd aan je zelfopgelegde schema?
Ik maak wel ‘To Do’ lijstjes en ik probeer deze ook echt af te werken op een dag, maar dat wil niet altijd even goed lukken~

500. Welk kunstwerk heeft grote indruk op je gemaakt?
Ik weet niet meer hoe het heet, maar ik kan me herinneren dat ik een keer met school naar zo’n museum ben geweest en daar hadden ze zo’n kunstwerk dat helemaal rond liep. Geweldige uitleg – goed zo Lieke~

501. Laat je je graag verrassen als je uit eten gaat?
Eigenlijk niet. Ik bekijk van te voren veel liever het menu. Ik ben best een moeilijke eter en van vis en heel pittig eten word ik niet zo vrolijk ;D

502. Wat is je beste besluit in je carrière?
Mag ik ook zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik ben gestart met bloggen?

Hoe erg is jouw verzamelwoede?

5 Comments

 • Tessa

  April 10, 2016 at 6:34 pm

  Geen idee wat ik me er nou precies bij moet voorstellen, maar dat kunstwerk klinkt best cool.

 • Robin Valentine

  April 10, 2016 at 8:39 pm

  haha in 502 kan ik me vinden XD ik heb (nog) geen carrière HAHA

  1. Lieke

   April 11, 2016 at 10:29 am

   Nee, ik ook niet :’D

 • Ellis

  April 11, 2016 at 6:42 pm

  Snoezepop bedoel je panorama mesdag? In Den Haag met een strand er op?

 • zwartraafje

  April 12, 2016 at 1:29 pm

  Blijkbaar ben ik vooral goed in het bedenken van redenen waardoor ik kan beweren dat ik geen verzamelwoede heb. Al die boeken ga ik ooit een keertje lezen, al mijn notitieschriftjes worden gebruikt en al die Funko Dolls … Tja, daar zoek ik dus nog een excuus voor. Ik dacht enkele Harry, Ron en Hermione te kopen maar ondertussen heb ik ook Snape en mijn wishlist bestaat ondermeer uit: Lumière, Jamie Fraser, Dumbledore (de nieuwe), Luna, Neville, Draco, Sirius, …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post