1000 Vragen aan Jezelf #30

Weer een dagje later dan normaal, wat super stom is want ik kan deze blogjes gewoon weken of maanden van tevoren al inplannen als ik slim ben. Maar blijkbaar ben ik dat niet ;D

De vragen van deze week zijn;

IMG_7357_2

407. Wanneer was je laatste spelletjesavond?
Toevallig gisterenavond nog! De bovenburen kwamen langs en we hebben Munchkin gespeeld. Daarna hebben we nog een stukje van Broken Age gespeeld op de PS4.

408. Ben je goed in je werk?
Werk? Welk werk?

409. Wie bewonder je?
Chris Pratt nog steeds natuurlijk~

410. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden?
Twee keer per dag een fles van 700 ml water leegdrinken met lekkere stukjes fruit erin o/

411. Wat sla jij over in de krant?
Alles wat gaat over sport.

412. Wat doe je met grijze haren?
Oh please, ik heb er al wel een aantal hoor :c Als ze heel opvallend zijn, trek ik ze eruit. Maar nu worden het er echt te veel. Nja, het probleem is dat ik geen volledige grijze haren heb maar dat ze bij de haaraanzet puur wit zijn en dan overgaan in bruin. Nog niet overal hoor, maar er zijn er al wel heel veel – en dat op mijn leeftijd :’D

413. Wat stond er op je laatste Instagram-foto?
Mijn ontbijt en mijn laptop waarop ik een filmpje zat te kijken van Ells o/

414. Sta je liever op de voorgrond of achtergrond?
In het dagelijks leven liever op de achtergrond. Ik ben niet zo’n aandachtstrekker :’D Maar wel vind ik het leuk als mijn blog oid wordt opgemerkt.

415. Hoe vaak lak je je nagels?
Meestal één keer per week.

416. Filter je het nieuws voor jezelf?
Nee, eigenlijk niet. Ik lees zelf nooit echt de krant (heel soms online) en ik kijk ook nooit echt naar het nieuws op tv. Als ik iets tegenkom wat me interesseert, dan lees ik het vaak wel.

417. Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?
Voor die met die koffertjes, hoe heet het ook alweer – miljoenenjacht?

418. Hoe beleg je het liefst je boterham?
Oké, mensen gaan me waarschijnlijk wel raar vinden nu maar ik vind het altijd super lekker om de ene helft van mijn boterham met pindakaas te besmeren en de andere kant met pasta :’D Wel de boterham eerst even doorsnijden natuurlijk, want het mag niet met elkaar mengen – want dat is vies.

419. Wat is je grootste zwakte?
Ik denk toch wel mijn onzekerheid. Ik kan over een aantal dingen super onzeker zijn.

420. Hoe amicaal ben je?
Ik heb geen idee wat dat betekend *googled* Oké, het betekend dus vriendelijk/vriendschappelijk. Ik vind mezelf wel heel vriendelijk om heel eerlijk te zijn. Als mensen vriendelijk tegen mij doen, doe ik vriendelijk terug. Aan de andere kant maak ik niet heel erg snel vrienden omdat het echt moet klikken tussen die persoon en mij. Als we dezelfde interesses hebben, is het niet zo heel moeilijk overigens.

Voor welk tv-programma zou jij jezelf opgeven?

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post