1000 Vragen aan jezelf #2

1000Vragen2Banner

Het is weer zondag dus vandaag beantwoord ik weer een paar vragen uit het boekje ‘1000 Vragen aan jezelf’ 😀

Vorige keer heb ik zulke leuke reacties gehad – bedankt daarvoor! <3 Ook heb ik de vragen al bij een aantal andere bloggers voorbij zien komen en ik vind het erg leuk om jullie ook wat beter te leren kennen ;D De vragen van deze week zijn; IMG_6233_2

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Wow, nu ik er zo over nadenk is dit echt alweer een tijdje geleden. Ik denk dat de laatste keer Movie Park Germany is geweest – en dat is echt al drie jaar geleden of zoiets. Ik ben tussendoor nog wel naar verschillende dierentuinen geweest, maar een pretpark? Volgens mij niet. Ik heb nog wel Efteling kaartjes liggen, dus daar moeten Dennis en ik binnenkort maar eens naartoe :3

16. Hoe oud hoop je te worden?
Zo oud mogelijk natuurlijk D: Al heb ik echt een hekel aan ouder worden. Het mag nu onderhand wel stoppen van mij :’D Ik heb echt het gevoel alsof ik er voor altijd zo uit blijf zien als nu, hoe raar het ook klinkt xD

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Ik ben nog nooit echt op vakantie geweest, dus ik zou het niet weten.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Alsof je hele wereld instort en niks er meer toe doet. Het gevoel dat die ene persoon de enige echte voor jou kon zijn en dat het dan ineens voorbij is, is gewoon zo’n raar gevoel.

19. Had je liever anders willen heten?
Ja, Lieke vind ik zo’n standaard naam :’D Vroeger vond ik Zanthia (als je het zo schrijft) altijd een hele mooie naam, want de hoofdpersoon uit de game Kyrandia II: Hand of Fate heette zo xD Nu vind ik Hayley een hele leuke naam~

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Pff, waar moet ik beginnen? Uiterlijk, opleidingen, of ik wel goed genoeg ben voor iets etc. etc.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Nee, helemaal niks eigenlijk. Ik ben wie ik ben (een derp), ik kleed me zoals ik wil (geeky shirts en zo) en als je daar niet mee kan leven, dan ja, pech :’D Gelukkig zijn er een hoop mensen om me heen die precies hetzelfde zijn, dus dat is mooi 😀

22. Wat is je favoriete dagdeel?
Zo rond een uur of drie, dan is het tijd om taart te eten~ (als er taart in huis is)

23. Kun je goed koken?
Volgens mij niet zo xD Ik heb het nog nooit echt vaak gedaan, ik vind het ook niet echt leuk om te doen. Bakken vind ik dan wel weer heel leuk!

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Lente, omdat de weersverwachtingen altijd zo plots kunnen veranderen. Mijn stemming kan ook opeens omslaan C:

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Afgelopen zaterdag? Laat uit bed gekomen, heel de dag zo’n beetje FFXIV gespeeld en ‘s avonds Netflix gekeken <3 26. Was je een gelukkig kind?
Natuurlijk was ik een gelukkig kind – er is niks beter dan een ’90’s kindje te zijn! Er waren zoveel awesome TV programma’s en games <3 27. Koop je vaak bloemen?
Nee, nooit xD

28. Wat is je droom?
Daar vraag je me wat D: Om samen met een aantal awesome mensjes in een mega groot huis te wonen, vol met figurines en andere nerdy dingen en om gewoon heel de dag geeky dingen te doen. Ja, dat zou awesome zijn~

Laat het me vooral weten als je de vragen ook (weer) ingevuld hebt 😀 Dit kan hieronder in de comments, of tag me even op Twitter – @xMakeItPersonal

10 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  July 26, 2015 at 10:23 am

  Mag ik ook in je grote huis mogen wonen en geeky dingen doen? 😀 Leuke vragen en antwoorden, ga ze deze week ook beantwoorden op mijn blog! 🙂

  1. Lieke

   July 26, 2015 at 4:38 pm

   Natuurlijk mag dat Joost 😀 Gezelliiiiiiiiig C:

 • Anneke

  July 26, 2015 at 11:49 am

  Erg leuk om te lezen!

 • Lies | Louwerke

  July 27, 2015 at 8:05 pm

  Ah, ik blijf dit echt zo leuk vinden! Vind het echt een goed idee om dit te publiceren op je blog! Misschien dat ik het ook een keertje in ga vullen!

  PS: Groetjes aan Dennis. Als jullie naar de Efteling gaan wil ik wel mee hoor (kidding, kidding)!

  1. Lieke

   July 28, 2015 at 12:08 am

   Laat het me vooral weten 😀 Lijkt me leuk om te lezen! En ik zal de groetjes doen, haha ^^

 • zwartraafje

  July 27, 2015 at 9:28 pm

  Ja hoor, ze blijven leuk. Ik vind Lieke trouwens een super mooie naam én jouw antwoord op vraag 22 deed me meteen lachen.

  1. Lieke

   July 28, 2015 at 12:09 am

   Hahah, yaayy 😀

 • Ellis

  August 9, 2015 at 3:45 pm

  Je doet me altijd een beetje denken aan mijn jongste zusje. Maar Lieke, hoezo ben je nooit op vakantie geweest?

  1. Lieke

   August 10, 2015 at 10:43 am

   Is dat zo, haha :’D Ik ben eigenlijk maar één keertje naar Duitsland geweest toen ik nog jonger was. Toen ging ik met mijn ouders en broer in zo’n bungalow huisje. Verder zijn wij van thuis uit nooit echt op vakantie geweest naar een ver land of zoiets.

 • 1000 Vragen aan jezelf #2 | Blogs & Recensies

  August 18, 2015 at 7:11 am

  […] is weer dinsdag dus vandaag beantwoord ik weer een paar vragen uit Lieke’s boekje ’1000 Vragen aan […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post