Video: Pokémon spullen van vroeger – deel 1

Omdat Pokémon Go op het moment zo populair is, had ik het idee om mijn doos vol met Pokémon spullen van zolder te halen, alles eruit te halen wat er in zat en het te gaan filmen 😀

In mijn Serena (van Pokémon X&Y) cosplay, deel ik mijn herinneringen van vroeger met jullie over deze spulletjes. Ik kwam erachter dat ik ook nog een hoop ander Pokémon spul had na het opnemen van deze video’s (er komt er later nog eentje online!) maar goed.

Veel plezier met kijken!

Heb jij nog oude Pokémon spullen van vroeger bewaard?

3 Comments

 • Emmy

  August 12, 2016 at 11:37 am

  Had ik dat allemaal maar bewaard D:

 • NerdyGeekyGanboy

  August 12, 2016 at 12:11 pm

  Hahah o wow ik heb ook nog veel oude meuk van Pokémon, geweldig :’D

 • zwartraafje

  August 20, 2016 at 7:01 pm

  Ok, ik heb dan wel geen pokemon-spulletjes maar blijkbaar hielden we ons wel allebei graag met knutselen bezig. Bovendien hield ik net als jij ook echt ALLES bij. Een aantal jaar geleden heb ik echt eens wat zaken moeten wegdoen en soms heb ik daar wel eens spijt van. Alleen neemt het zo belachelijk veel plek in

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post