Versjes van Lars – Lars van der Werf

VersjesVanLarsBanner

Hét cadeauboek voor je geliefde of andere lieverds.

Ze zijn vaak heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Dus schrijf ze vooral over in liefdesbrieven aan de liefde van je leven en op de kaarten naar je moeder, dat vindt Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder.

IMG_4254_2

Het boekje ‘Versjes van Lars’ staat vol met versjes die over van alles en nog wat gaan. De meeste gaan over de liefde, maar er zitten ook erg grappige versjes tussen die gewoon over het alledaagse leven gaan. Ik denk dat sommige versjes ook heel herkenbaar voor veel personen. Ikzelf vond vooral de grappige versjes het leukste – ze hebben me ook echt hardop doen lachen :’D Ik vind het erg knap van Lars dat hij met zo weinig woorden, zo een hele situatie kan omschrijven – die ook nog eens klopt.

IMG_4244_2

Het is een perfect boekje om zomaar even uit de kast te pakken en er een versje uit te lezen. Ze zijn ook kort, dus dat vind ik persoonlijk wel een voordeel. Ik ben namelijk nooit zo van de lange versjes. En als ik heel eerlijk ben, ben ik nooit zo’n fan van versjes in z’n geheel. Maar dit boekje heeft me wel overtuigd!

IMG_4246_2

Je zou het boekje ook gewoon ergens in huis kunnen leggen, zodat iedereen die voorbij loopt even snel een versje kan lezen. Soms vond ik de versjes wel wat verwarrend om te lezen omdat soms een zin gewoon afgebroken wordt en op de volgende regel weer verder gaat. Maar dit is gewoon even een kwestie van goed opletten en onthouden wat je nou net gelezen hebt.

IMG_4248_2

Het boekje ziet er simpel uit met wit en mooie, donker roze (of is het nou rood?) kleuraccenten – vind ik leuk! Iedere pagina bevat één, kort versje. Het lettertype wat gebruikt is voor de versjes, vind ik er ook echt bij passen. Het is zo’n old school, typemachine lettertype. Lars staat dan ook niet voor niet achterop met een typemachine – doh :’D

Verder weet ik niet goed wat ik er over moet vertellen – het is wel een ideaal boekje om cadeau te geven aan iemand!

IMG_4258_2

Titel:Versjes van Lars | Auteur: Lars van der Werf | Uitgeverij: Uitgeverij Meulenhoff | Genre: Gedichten, Versjes, Cadeauboekje | Pagina’s: 127 | ISBN: 9789029090407 | Waardering:★★★★&#9734

Graag wil ik Uitgeverij Meulenhoff nogmaals bedanken voor dit recensie exemplaar!

Koop bij bol.com

5 Comments

 • Kiss & Make-up

  December 5, 2014 at 1:53 pm

  Heel eerlijk? Ik zou hier niet blij mee zijn. But that’s just me. Voor de juiste persoon kan dit zeker een tof cadeautje zijn.

  1. Lieke

   December 5, 2014 at 1:59 pm

   Dat kan! Ieder zijn ding natuurlijk 🙂 Maar ik vind ook wel dat je gewoon blij moet zijn met de dingen die je krijgt. Maar goed.

   Verder wist ik eerst niet goed wat ik er van moest vinden, maar ik ben blij dat ik het een kans gegeven heb want er zitten echt leuke versjes tussen!

 • Northflix

  December 5, 2014 at 3:24 pm

  Wat grappig! De cover straalt al iets liefs uit.

 • Anneke

  December 10, 2014 at 12:34 pm

  Ik had het boekje met Enrico’s verjaardag in de woonkamer liggen en toen werd het ook steeds opgepakt en werden er wat versjes voorgelezen, heel leuk. 😀

 • Eva

  January 17, 2015 at 9:28 am

  Hier vind je nog meer leuke versjes, voor als je daarvan houdt:
  https://www.facebook.com/VersjesvoorVandaag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post