TTT: Top 10 Covers van boeken uit 2014

Top10Covers2014

Het is weer Top Ten Thursday tijd! Ik heb covers uitgekozen van boeken die uitgekomen zijn in 2014 (heb het nog even nagecheckt op GoodReads) en niet van boeken die ik gelezen heb in 2014.

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Covers van boeken uit 2014! Nu zijn er een hoop nieuwe boeken uitgekomen in 2014, en ik heb ze lang niet allemaal gezien. Wel ben ik erg op de hoogte van de Young-Adult boeken die in 2014 uit zijn gekomen – dus ik maak er even een Top 10 YA Covers van! Ze staan overigens in willekeurige volgorde :3

Top10Covers01

1. The One – Kiera Cass
Alle boeken uit The Selection serie hebben stuk voor stuk een super mooie cover. Nu is The One uit 2014, en ik denk dat ik dit ook wel de mooiste cover vind ๐Ÿ˜€

2. Alice in Zombieland – Gena Showalter
De Nederlandse uitgave is uit 2014 – en ik ben er niet zo kapot van om heel eerlijk te zijn. Wel is de cover echt een plaatje!

3. Cress – Marissa Meyer
Alhoewel ik Cinder niet echt geweldig vond, wil ik toch een keer verder gaan met deze serie. Ik heb gehoord dat de boeken alleen maar beter en beter worden. Misschien toch nog eens een poging wagen? De covers zijn in ieder geval prachtig!

Top10Covers02

4. Vertrouw Me – Tahereh Mafi
Ook de Nederlandse versie van dit boek is uitgekomen in 2014. Alle covers zijn stuk voor stuk echt prachtig <3 Deze mocht gewoon niet aan het lijstje ontbreken! 5. The Iron Trial – Cassandra Clare & Holly Black
Het enige minpuntje aan deze cover vind ik het woordje ‘The’, dat hadden ze om moeten draaien zodat het zeg maar horizontaal tegen ‘Iron’ aan staat – ik kan niet uitleggen. Maar verder vind ik de cover zo leuk!

6. My True Love Gave To Me – verschillende YA auteurs
Beide uitgaves van dit boek zijn echt super mooi! Deze variant heeft toch iets abstracts wat ik wel erg gaaf vind.

Top10Covers3

7. Ruin and Rising – Leigh Bardugo
Omg, de covers van deze boeken – geweldig mooi! Meer kan ik er niet echt over zeggen ^^”

8. Blue Lily, Lily Blue – Maggie Stiefvater
Maggie Stiefvater’s boeken zijn ook echt plaatjes! Ik vind de illustraties echt zo vet gedaan altijd ๐Ÿ˜€

9. The Perilous Sea – Sherry Thomas
Dit boek kwam ik per toeval tegen – ik heb geen idee waar het over gaat maar de cover ziet er veelbelovend uit!

Eleanor&ParkBanner

10. Eleanor & Park – Rainbow Rowell
En als laatste de Nederlandse uitgave van Eleanor & Park! Deze cover is zo simpel maar zooo gaaf <3 Echt, ik hou van illustraties op covers ๐Ÿ˜€ Heb jij nou ook de TTT van deze week ingevuld? Laat dan hier de link van je blog achter!

8 Comments

 • Annabel

  January 8, 2015 at 1:40 pm

  Cress is ook heel mooi, al heb ik deze serie nog niet gelezen. Elke keer weer twijfel ik of ik het wel mooi vind.

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  January 8, 2015 at 2:03 pm

  The Perilous Sea heb ik ook nog nooit gezien, maar ziet er wel heel gaaf uit! ๐Ÿ˜€

 • Ellis

  January 8, 2015 at 2:23 pm

  Je hebt zeker erg mooie covers uitgekozen!

 • Lies

  January 8, 2015 at 3:10 pm

  De covers zien er inderdaad allemaal zo mooi uit! Ik heb zelf eigenlijk nog geen van deze boeken gelezen.

 • Kirsty

  January 8, 2015 at 5:55 pm

  Wat een mooie covers zeg! Stiekem ben ik best iemand die een boek kan kopen als ik de cover mooi vind of net zo lang gaat zoeken totdat ik een uitgave vind die een mooie cover heeft haha!

 • Anneke

  January 8, 2015 at 11:07 pm

  Ik vind de covers van Verwoest me e.d. heel mooi, maar ze zorgen er wel voor (samen met de titels) dat ik echt niet uit elkaar kan houden wat de volgorde in die trilogie is.

 • ladyNadine

  January 9, 2015 at 7:21 pm

  Leuk, aantal overeenkomsten ๐Ÿ™‚ Die van Eleanor & Park is inderdaad ook echt mooi.

 • Jessica

  January 11, 2015 at 11:01 pm

  The One en Ignite Me had ik ook in mijn lijstje, wat zijn ze toch mooi! ๐Ÿ˜€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post