The Movies Tag!

MoviesTag

Films, films, films! Ik kan er geen genoeg van krijgen dus vandaag een tag over films!

Ik was op zoek naar een leuke tag met leuke vragen. En toen kwam ik deze Movies tag tegen op Teskuh.nl. Omdat ik zelf ook een grote film freak ben, vond ik hem wel bij mezelf passen. Het zijn een hoop vragen dus let’s get started!

1. Favoriete film aller tijden?
The Nightmare Before Christmas. Dat zeg ik altijd in ieder geval, want eigenlijk weet ik het nooit.

2. Favoriete scene van die film?
Wanneer Jack Christmas Town vind en het liedje ‘What’s This’ gaat zingen ^^

3. Favoriete acteurs en actrices?
Dat wordt een hele lange lijst denk ik! Mijn favoriete acteurs zijn o.a; Johnny Depp, Hugh Jackman, Joseph Gordon-Levitt, Robert Downey Jr, Morgan Freeman, en zo kan ik nog wel even door gaan! Favoriete actrices zijn o.a; Emma Watson, Ellen Page, Jennifer Lawrence, Natalie Portman, Anne Hathaway en ook nog meer!

4. Meest irritante acteur of actrice?
De meest irritante acteur vind ik Steve Carell. Ik denk dat de meeste hem super grappig vinden, maar ik vind hem echt irritant. Oh en Nicolas Cage ._. Ook al speelt Nicolas Cage altijd in hele goede films mee, ik vind hem gewoon zo vervelend. En qua actrices vind ik Kristen Stewart irritant.

5. Favoriete regisseur?
Tim Burton & Peter Jackson.

FreakyFriday

6. Favoriete guilty pleasure film?
Uhm, ik denk dat ik voor Freaky Friday ga met Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Vroeger was dit altijd mijn lievelingsfilm. En ik denk ook niet dat ik het nu nog erg vind om hem weer te kijken :p

7. Favoriete tear jerker?
Marley & Me, jezus wat ik heb gehuild bij die film. En Les Miserables, ze zijn gewoon allemaal zo zielig. En nu moet ik The Fault In Our Stars nog gaan kijken. Ik denk dat ik daarbij ook een box tissues bij de hand kan houden.

8. Personage van een film die je het meest bang heeft gemaakt?
Vroeger was ik altijd heel bang van die butler van The Haunted Mansion, ik weet even niet meer hoe hij heet. Die dokter van The Human Centipede (ja, die film heb ik gezien :c) heeft me ook heel bang gemaakt. En dan hebben we nog Insidious, die hele film heeft me gewoon bang gemaakt. Toen ik die film gezien had, moest ik zo nodig naar de wc ‘s nachts, maar ik durfde gewoon m’n bed niet uit te komen, haha.

9. Film die je leuk vind maar verder iedereen haat?
Moeilijk, moeilijk… Ik denk dat ik voor The Wizard of Oz ga, die nieuwste met James Franco en Mila Kunis. Volgens mij vonden velen die film niet echt goed maar ik vond hem best wel leuk eigenlijk ^^”

10. Film die jij haat die juist iedereen leuk vind?
Ik haat Nederlandse films. Ik vind ze echt afschuwelijk en ik kan er gewoon niet naar kijken. Maar ook films alsBenjamin Button vond ik saai en langdradig en Inglorious Bastards, daar vond ik ook niet veel aan.

Potatohead

11. Favoriete film duo?
Mr. en Mrs. Potato head uit Toy Story.

12. Favoriete geanimeerde film?
Omdat ik The Nightmare Before Christmas al gekozen heb ga ik voor Toy Story 3!

13. Favoriete slechterik uit een film?
Loki uit Thor. Hij is gewoon geweldig en gemeen!

14. Welke film heeft je het meest verbaasd?
Toy Story 3, omdat mijn broer zei dat Woody dood zou gaan, maar hij ging helemaal niet dood! Haha, nee, uhmm. Dan ga ik voor Les Miserables denk ik. Omdat ik dacht dat er niks aan zou zijn maar ik vind hem echt geweldig!

15. Als je maar één film zou kunnen houden, welke zou dat dan zijn?
Waarom maar eentje? Pff, dit is te moeilijk.

Shawshank

16. Welke film raad je aan?
The Shawshank Redemption. Serieus. Als je die film nog niet gezien hebt, ga hem kijken, nu! Hij is echt geweldig ^^ Oh oh! En The Sixth Sense!

17. Wie is je acteur of actrice crush?
Chris Hemsworth natuurlijk!

18. Als je terug in de tijd zou kunnen gaan en met een acteur/actrice zou kunnen trouwen die nu een stuk ouder is, wie zou het dan zijn?
Hugh Jackman of Robert Downey Jr. ^^

19. Een remake waarvan je zou willen dat hij nooit was gemaakt?
Spiderman. Ook al heb ik de nieuwe film niet eens gezien. Ik weiger het gewoon om die film te kijken. Er kan maar één Spiderman zijn en dat is Tobey Maguire!

20. je staat op het punt om dood te gaan en je kan nog maar één film kijken, welke zou dat dan zijn?
Doe maar een marathon van Lord of the Rings dan! Dat heb ik altijd al eens willen doen. En de extended versies dan ook natuurlijk, die zo’n 4 uur per stuk duren.

LOTR

21. Favoriete film genre?
Fantasy, denk ik. Hmmm… Of Animatie, Adventure, hmmm…

22. Favoriete films van dat genre?
Oh, films! Ik mag er meerder kiezen, yay ^^ Als ik dan toch voor Fantasy ga dan ga ik voor Lord of the Rings, The Hobbit, Harry Potter en al dat soort films :3

23. Wat is de eerste film waarvan je zelf van herinnert dat je hem in de bioscoop hebt gezien?
Degene die ik me herinner, is A Bugs Life, of Een Luizenleven, ik heb hem toen namelijk in het Nederlands gezien. Ik kan me herinneren dat we heeeelemaal vooraan zaten en dat we constant naar boven moesten kijken, haha. Ik was toen iets van 6 of 7.

Nu ik er zo over nadenk, ik heb eigenlijk al een hele tijd geen films meer gekeken, hmm :c Daar weet ik wel een leuke vraag bij trouwens; Welke film raden jullie mij echt aan om te kijken?

Bron foto: 1, 2, 3, 4, 5

14 Comments

 • Sylvana

  July 16, 2014 at 10:41 am

  Heel leuk om te lezen! De eerste film die ik mij kan herinneren is ook Een Luizenleven! Wat een geweldige film vond ik dat.

  1. Lieke

   July 16, 2014 at 11:59 am

   Ja die film was echt geweldig 😀 En wat toevallig dat dat ook jouw eerste film is die je kan herinneren ^^

 • Jenny

  July 16, 2014 at 11:01 am

  Wat een leuke tag! Ik ga hem binnenkort ook doen.

  1. Lieke

   July 16, 2014 at 11:59 am

   Ik kom zeker even een kijkje nemen!

 • DQ

  July 16, 2014 at 11:33 am

  Ik heb The Nightmare Before Christmas nog nooit gezien, misschien maar eens doen 🙂 X

  1. Lieke

   July 16, 2014 at 11:59 am

   Jaaa, doen doen!

 • shirley lovingyourlifenl

  July 16, 2014 at 12:20 pm

  Super leuke tag echt heel erg leuk om te lezen. Hahaha dat aardappel stelletje is idd heel erg leuk

  1. Lieke

   July 17, 2014 at 12:00 pm

   Haha, ja die zijn zo leuk samen ^^

 • Vanessa

  July 16, 2014 at 3:39 pm

  Oh ik vind de nieuwe Spider-Man net veeeeeeeel leuker als de oude! ^^
  Leuke tag!

  1. Lieke

   July 17, 2014 at 12:01 pm

   Stiekem heb ik de nieuwe Spiderman nog helemaal niet gezien, maar, geen Tobey Maguire :c

 • Emmy

  July 16, 2014 at 4:53 pm

  Wat een leuke tag!

 • Kelly

  July 16, 2014 at 9:11 pm

  Leuke tag!

 • Dennis

  July 16, 2014 at 10:46 pm

  Wat een toffe tag is dit zeg! Erg leuk om te lezen en zo kun je ook nog weer nieuwe films ontdekken. Ik ga hem morgen van je jatten, hehe

 • Zwartraafje

  July 18, 2014 at 11:46 am

  Je zoektocht heeft inderdaad een toffe tag met leuke vragen opgeleverd. Lijkt me ook heel erg leuk om in te vullen, behalve het uitkiezen van één favoriet dan. Die vragen vind ik steeds super moeilijk. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post