Shoplog! (sept ’13)

De afgelopen maand heb ik eigenlijk niet zo heel veel gekocht. Nou ja, ik ben natuurlijk ook naar het Boekenfestijn geweest waar al een Shoplog van online staat. Maar goed, kijk maar mee naar de overige dingen die ik nog gekocht heb!

IMG_2267_2

Allereerst zag ik alle boeken van de Shopahalic serie liggen bij V&D voor maar 5 euro per stuk! Ik heb geen idee of het wat voor mij is, maar het lijkt me wel een grappige serie, dus deel 1 ging alvast mee!

IMG_2276_2

Mijn Base Coat was op dus het was tijd voor een nieuwe! Ik wilde eigenlijk die van Essence maar die was telkens uitverkocht 🙁 Dus werd het deze van de Etos.

IMG_2272_2

Aan het einde van de maand was ik nog langs de Action geweest. Ik wou namelijk wat lijstje hebben om Art Kaarten van Final Fantasy in te doen, maar helaas hebben die dingen altijd zo’n aparte maat.

Dit bovenstaande lijstje was dus te klein (en ik vind hem ook helemaal niet mooi eigenlijk, haha)

IMG_2273_2

Dit lijstje was echter perfect! De kaarten passen hier mooi in 😀 Alleen dit bruine lijstje past niet echt bij die kaarten. Dus ik ga deze waarschijnlijk gewoon wit verven of zo.

IMG_2274_2

En nog een lijstje! Deze is helaas te klein, want ik wou hier een andere Art Kaart in doen, maar die past helaas niet 🙁

IMG_2277_2

Als laatste liep ik nog even langs de make-up. Ze hadden niet echt veel nieuws maar ik zag dit donkerrode lakje liggen dus ik besloot om die mee te nemen.

IMG_2271_2

Na nog wat verder te hebben gezocht, kwam ik ook dit Caviar setje tegen 😀 Deze wilde ik al een tijdje hebben, want het lijkt me wel leuk om eens te proberen. En nu zag ik hem eindelijk liggen, dus die ging ook mee ;D

Dat was het weer voor deze maand! Oh, nee, wacht, ik had ook nog 2 keer een Humble Bundle gekocht (cheap ass bundles with games <3) Hebben jullie nog iets leuks gekocht?

10 Comments

 • Daniëlle

  September 28, 2013 at 11:20 am

  Shopaholic is een geweldig boek! Alle boeken van Sophie Kinsella zijn top.
  Zijn wel chick-lits, daar moet je dan wel van houden 😉

 • Jana Vmh

  September 28, 2013 at 2:02 pm

  Leuke spullen 🙂 x

 • Nieke

  September 28, 2013 at 3:15 pm

  Leuke aankopen! Vind de fotolijstjes heel tof.

 • Sarah

  September 28, 2013 at 3:17 pm

  Ik heb de eerste van de Shopaholic serie ook in mijn boekenkast staan en heb hem nog steeds niet gelezen, alhoewel ik hem al 2 jaar heb. Moet ik maar eens werk van maken!

 • Kimberly

  September 28, 2013 at 4:40 pm

  De Shopaholic serie vind ik zelf echt heel leuk! Er zijn moment geweest dat ik gewoon bijna moest huilen van het lachen haha

 • Annelies@Boekboetiek

  September 28, 2013 at 7:39 pm

  Leuke aankoopjes!

 • LifeOfBun

  September 28, 2013 at 9:52 pm

  Dat houten framepje is leuk.. heel clean looking. 😀

 • I scream beauty

  September 28, 2013 at 10:17 pm

  Leuk om te zien! Ik vind de shopaholic serie echt geweldig! Er is ook een film van hè!

 • Lies

  September 29, 2013 at 12:14 am

  Hele leuke aankopen! Ik had zelf eigenlijk nog nooit van de Shopahalic serie gehoord, dus ik ga er ook zeker eens naar kijken of het misschien iets voor mij is om te lezen.

 • Anoeska

  October 2, 2013 at 3:19 pm

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ben benieuwd hoe je het boek Shopaholic vind, ik kwam er namelijk écht niet doorheen haha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post