Shoplog! (Juni ’14)

Shoplog20Banner

Het is weer tijd voor een nieuwe Shoplog! Dit keer laat ik jullie zien wat ik zoal in juni gekocht heb :3

Sowieso kan er geen maand voorbij gaan waarin ik geen boeken koop. Want, ja, dat moet gewoon gebeuren. Ik zal beginnen met de boeken die ik deze maand heb gekocht!

IMG_3570_2

Ik kocht ‘Fire & Flood’ omdat ik had gelezen dat ze het boek omschrijven als ‘Pokémon meets The Hunger Games’. Pokémon is geweldig, The Hunger Games is geweldig, dus ik moest en zou dit boek lezen. Ik heb hem nu bijna uit en binnenkort verschijnt er een recensie!

IMG_3572_2

‘Paper Towns’ kwam ook in mijn bezit deze maand. Ik vond ‘The Fault in Our Stars’ geweldig van John Green dus ik wist dat ik al zijn andere boeken ook wilde gaan lezen.

IMG_3574_2

Ik denk dat juni mijn ‘Game of Thrones’ maand was. Ik heb seizoen 1 t/m 3 nu gekeken en ben alweer bezig met seizoen 4. Ik vind het een erg gave serie dus ik ben ook erg benieuwd naar de boeken. Om te beginnen kocht ik dus deel 1, (doh), in het Nederlands als hardcover! En hij is pretty~

IMG_3575_2

Toen ik ‘Het Lied van IJs en Vuur’ kocht, kreeg ik ook het boekenweekgeschenk erbij! Juni was de maand van het spannende boek.

IMG_3577_2

Van BlossomBooks kreeg ik een leesexemplaar van het boek ‘Schim & Schaduw’, waar ik zo snel mogelijk in ga beginnen wanneer ik ‘Fire & Flood’ uit heb. Het boek is niet compleet, vandaar dat er een paar hoofdstukken, los bij zitten.

IMG_3578_2

En qua boeken is het laatste wat ik kocht deze Percy Jackson & the Olympians boxset! Ik heb erg goede dingen over deze boeken gehoord dus ik ben super benieuwd 🙂 De box bevat alle vijf de boeken.

IMG_3579_2

Dit is de zijkant van de boxset.

En dat waren de boeken! Op naar de andere dingetjes die ik gekocht heb;

IMG_3581_2

Een nieuwe AniWay viel ook op de mat deze maand!

IMG_3582_2

Bij een heel apart winkeltje in Amsterdam, genaamd Henk’s Comic Shop (ja, ja) kocht ik dit aparte velletje van Pokémon. Het waren 3 kaarten maar ze waren omgedraaid, dus je kon niet zien welke erop zaten. Ik had eigenlijk geen flauw idee wat dit nou eigenlijk was, dus ik heb wat onderzoek gedaan op internet. Blijkbaar kun je deze dingen krijgen in Japanse Vending Machine’s. Apart! Had ik er nu maar meer meegenomen, haha.

IMG_3584_2

Yay, een dino :’D Ik vond hem zo cool en hij deed me denken aan Happer van Platvoetje (ook al was die paars). Ik heb eigenlijk geen idee wat ik er mee moet doen en hij staat nu maar een beetje op mijn bureau te staan :p Maar goed, hij kan wel dit;

IMG_3585_2

Hell yeah!

IMG_3586_2

Degene die ik uitgezocht heb is alleen niet 100%. Z’n ene oog plopt niet automatisch terug :c

IMG_3593_2

Ook kocht ik nog een hoop Magic the Gathering dingetjes! Ik heb twee decks gekocht, een Intro Deck en een Dueldeck van Jace vs. Vraska. Jace vs. Vraska waren trouwens twee decks, Dennis heeft Jace en ik Vraska ^^ Verder kocht ik nog sleeves en de 20-zijdige dobbelsteen kreeg ik gratis, yay :’D

IMG_3594_2

Ik won een winactie op de blog Bye Lies! Het pakketje bevatte een Baby Lips (die overigens echt super lekker naar kersen ruikt!), een zelfgemaakt WK eendje (cute!) en een super gaaf oogschaduw palette 😀

IMG_3595_2

Hele mooie bruintinten!

IMG_3597_2

En als laatste kocht ik dit super schattige katje nog :3 Hij is om op te hangen vandaar dat deze foto een andere achtergrond heeft :p

Hebben jullie nog iets leuks gekocht in juni?

10 Comments

 • Insoon

  June 27, 2014 at 10:56 am

  Wat leuk dat je iets hebt gewonnen! Die Baby Lips heb ik van de week ook gekocht; heerlijk spul. En dat gratis boek van Tess Gerritsen kreeg ik ook bij een boek 😉

  Een fijn weekend!

 • Miranda

  June 27, 2014 at 11:10 am

  Mooie dingen heb je gekocht, zitten paar leuke boeken tussen.

 • Sanne

  June 27, 2014 at 11:11 am

  Wauw wat een geweldige boeken heb je gekocht deze maand! Ik heb een nieuwe zonnebril gekocht waar ik erg blij ben, maar verder vrij weinig hihi 🙂

 • Suzanne

  June 27, 2014 at 11:17 am

  Hihi bij Henk kom ik ook wel vaak. Mijn broer wilt er altijd manga’s kopen! 😉 maar die pokemon kaarten heb ik er nooit gezien. (Ze hebben trouwens ook een online bestelwebsite)

 • Emmy

  June 27, 2014 at 1:29 pm

  Leuke aankopen, weer! MTG is awesome, wij spelen het hier heel vaak.. Maar vooral met onze eigen decks, want die zijn een stuk beter.

 • Kelly

  June 27, 2014 at 1:54 pm

  Wat een ontzettend leuke aankoopjes!

 • Laura

  June 27, 2014 at 2:45 pm

  Paper towns lijkt me echt een gaaf boek! Die wil ik nog een keertje gaan lezen. En de Grisha vond ik zelf echt een geweldig boek!:) Ik heb de 100 gekocht deze maand van Kass Morgan.

 • Esmée

  June 27, 2014 at 7:25 pm

  Wat een leuke producten, sommige dingen zijn lekker apart! Die Baby Lips heb ik ook, hij ruikt inderdaad zo heerlijk. x

 • Zwartraafje

  June 27, 2014 at 8:01 pm

  Leuke aanwinsten. Veel leesplezier met je nieuwe boeken.

 • Ilse

  June 29, 2014 at 12:36 pm

  Wauw, dat is veel! En hé, Pokémonkaarten! =D Met Japanse (of Chinese?) tekens, ghèhè. Wat heb jij trouwens een cool exemplaar van Paper Towns! Ik kende die nog helemaal niet. =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post