Pretty Little Liars: Laster – Sara Shepard

Wie roddelt er nu nooit?

In het pittoreske Rosewood kletsen buren over perfect gesnoeide hagen over ditjes en datjes en staan er op iedere oprit glimmend gepoetste auto’s. Maar dan worden de kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden.

Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers huis hebben gevonden, maar dat is dan opeens spoorloos verdwenen. En als dat zelfde bos even later in vlammen opgaat, zweren ze dat ze iemand die dood is zagen rondlopen. Na alle ellende spelen de Pretty Little Liars nog steeds met vuur…

IMG_2433_2

De vier vriendinnen Hanna, Aria, Spencer en Emily zijn er niet meer zo zeker van dat hun vriendin Alison dood is. Zij verdween 3 jaar geleden en sinds die dag hebben zij Alison nooit meer gezien. Tijdens een hevige bosbrand beweren ze alle vier dat ze het gezicht van Alison hebben gezien. De pers is nu niet meer bij hun weg te slaan. Ze worden gezien als aandachttrekkers, terwijl ze alleen maar de waarheid willen vertellen. Niemand lijkt hen echter te geloven.

Hanna brengt haar tijd door in een anorexia kliniek, waar ze al snel nieuwe vrienden maakt, die ook niet te vertrouwen zijn. De relatie tussen Emily en haar vriend loopt ook niet zo lekker meer, het gaat voor de zoveelste keer uit. Spencer verdenkt haar moeder van moord en haar vader van een affaire. En Aria doet er alles aan om in contact te komen met Ali’s geest, ze gaat zelfs naar spirituele feestjes.

Hoe kunnen de vier vriendinnen ervoor zorgen dat de mensen in hun omgeving hun kunnen vertrouwen?

IMG_2434_2

De meiden worden opnieuw geconfronteerd met nieuwe, verdachte situaties. Terwijl ze beetje bij beetje achter de hele Alison situatie lijken te komen.

Deeltje 7 is het dunste boek (tot nu toe) in de serie. De tijd in dit boek verloopt wel heel kort en snel achter elkaar, wat ik persoonlijk niet zo erg vind. Verder weet ik er niet echt veel over te vertellen. Het volgt het vorige deel weer goed op en ik kan niet wachten om het deel 8, tevens het laatste deel, te lezen!

4 Comments

 • Jana Vmh

  November 9, 2013 at 11:43 am

  Zo leuk dat je de boeken leest 🙂 Ik bekijk de serie en ik vroeg me af of die veel van de boeken verschilt?

 • Kirsty

  November 9, 2013 at 3:07 pm

  Dit lijkt me een heel leuk boek! Ik heb de eerste 3 of 4 delen gelezen, maar daarna ben ik nog niet verder gekomen.

 • Lies

  November 9, 2013 at 11:51 pm

  Ik heb zelf nog geen Pretty Little Liars boeken gelezen, maar ik denk dat ik ze toch eens een kans geef. Het verhaal klinkt namelijk wel leuk.

 • Anne

  November 10, 2013 at 11:03 pm

  De serie kijk ik ook wel eens dus het boek lijkt me ook heel leuk 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post