Playlist #5: Who says we have to grow up?

SpotifyPlaylist05

Disney liedjes – ik kan er nog steeds uren naar luisteren. Eerst vond ik het raar om sommige nummers in het Engels te luisteren, maar tegenwoordig kan ik de Engelse nummers ook heel erg waarderen, misschien nog wel meer dan de Nederlandse. Dus je raad het waarschijnlijk al; vandaag een Disney Spotify playlist!

Natuurlijk zijn dit niet al mijn favoriete Disney nummers, want ik heb er namelijk nog veel meer! Dit is maar een kleine selectie van mijn favoriete nummers.

Wat is één van jouw favoriete Disney nummers?

7 Comments

 • Erica

  October 6, 2015 at 3:43 pm

  Ik hou echt van Disney muziek, haha. Ik luister er dan ook geregeld naar. Mijn favorieten zijn “do you want to build a snowman?” van Frozen, “under the sea” en “part of your world” van The Little Mermaid, “belle” van Beauty and the Beast en “the bare necessities” van Jungle Book. Best wel wat haha.

 • Fleur

  October 6, 2015 at 5:16 pm

  Ik hou van alle Disney nummers, soms voel ik me net een klein kind haha! Maar ze zijn gewoon zo leuk en vrolijk en heerlijk om mee te zingen!Ik kom alleen niet terecht bij je playlist?

  1. Fleur

   October 6, 2015 at 5:17 pm

   Oh haha nu kom ik er wel bij! Love it, ga het nu luisteren :).

 • Vivian

  October 6, 2015 at 8:09 pm

  Ah, Disney blijft gewoon heerlijk! Ik heb twee Greatest Hits-albums in mijn iTunes staan en luister er ook graag naar, maar ik moet er wel echt voor in the mood zijn haha.

 • Dennis

  October 7, 2015 at 11:32 pm

  Haha, als wij hier nog Spotify zouden gebruiken zou Laura deze playlist ongetwijfeld opslaan!

 • robin

  November 10, 2015 at 4:09 pm

  ik mis phil collins 😡

  1. Lieke

   November 10, 2015 at 9:44 pm

   TELL EVERYBODY I’M ON MY WAY.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post