Playlist #1: Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.

SpotifyPlaylist01

Iets nieuws op Make It Personal – Spotify Playlists!

Iedere week wil ik een Spoitfy Playlist online zetten met een bepaald thema met ongeveer tien verschillende nummers. Dit wil ik vervangen voor de ‘Favorite Songs’ blogposts. Ik vind deze Spotify Playlists er wel heel fancy uit zien en het ziet er ook netter uit dan al die YouTube filmpjes onder elkaar.

Het thema vandaag is mijn favoriete nummers die ik graag luister tijdens het autorijden! Het zijn een hoop up-tempo nummers (maar ook een paar waar je gewoon bij kunt wegdromen of over na kunt denken), waardoor je misschien, soms, heel per ongeluk harder rijdt dan je eigenlijk mag ^^” Natuurlijk wil ik dit niet aansporen dus houd jezelf aan de snelheidslimiet jongens! Maar ik vind het gewoon fijn om up-tempo nummers te luisteren tijdens het rijden. Zo lijkt het net of dat je sneller op je bestemming bent (of misschien is dit ook wel zo… ^^”)

Autorijden vind ik persoonlijk heel leuk en het is nog leuker met leuke muziek! De quote ‘Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.’ wordt gezegd door Dean in de eerste aflevering van Supernatural.

Naar welke muziek luister jij graag tijdens het autorijden?

(Deze Spotify banner is een beetje in de stijl van de nieuwe header die eraan zit te komen, maar het wilde voor nu even niet lukken T_T Dus misschien wordt ‘ie helemaal wel niet meer groen – we shall see~)

8 Comments

 • sunny mama

  August 19, 2015 at 1:17 pm

  Leuk idee om je playlist te delen 🙂

  Als ik denk aan autorijden, dan denk ik altijd aan het nummer ‘Cars’ van Gary Numan:

 • Graham – Boek&Boom

  August 19, 2015 at 2:31 pm

  Wat een tof idee! Ik ben echt gek op Spotify, zeker nu ik zo’n smartTV heb waarop ik dat soort dingen draadloos kan gebruiken.
  Als ik in de auto zit luister ik graag harde en snelle muziek, zoals (toevallig) Linking Park, The Jezabels en Genesis.

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:57 am

   Ja, Smart TV’s zijn echt zo handig tegenwoordig! En yay voor Linkin Park <3

 • Karlijn

  August 19, 2015 at 7:49 pm

  Fast in my car kan ook bijna niet missen in zo’n playlist haha. Maar het is ook zo’n fijn liedje!

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:56 am

   Ik ga er stiekem altijd sneller van rijden, haha :’D

 • Bibiane

  August 19, 2015 at 9:49 pm

  Dit vind ik heel leuk gedaan en zo leer ik ook nieuwe muziek kennen!

 • Linde

  August 23, 2015 at 9:47 am

  Supernaturaaal! Sorry, ik laat me altijd even gaan bij iets Supernatural gerelateerd. Wat een goede muzieksmaak heb jij zeg! All Time Low, AC/DC, Three Days Grace, Green Day! Ik zou wel jouw shotgun willen zijn!

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:55 am

   Haha, dat geeft niet xD Dat doe ik ook altijd! En yeah, jij mag zeker wel mijn shotgun zijn!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post