Nana #2

NanaVolume2Banner

De twee Nana’s ontmoeten elkaar toevallig in de trein naar Tokio. Een tijdje later kruisen hun paden opnieuw.. en besluiten ze een flat te delen..!? Een ‘Tokyo-story’ over de dromen en verlangens van twee jonge vrouwen met dezelfde voornaam.

IMG_4278_2

Beide Nana’s besluiten om naar Tokio te verhuizen. Beide hebben ze daarvoor een andere reden. Nana Komatsu gaat naar Tokio om samen te zijn met haar vrienden en vriendje, genaamd Shouji. Nana Osaki verhuist naar Tokio, nadat het uit is gegaan tussen haar en Ren, om haar dromen waar te kunnen maken; ze wil beroemd worden met haar band Blast. Ze gaan beiden vol hoop naar Tokio, en leren elkaar toevallig kennen in de trein.

Hun persoonlijkheden en de omgeving om hen heen, zijn totaal verschillend, maar op de één of andere manier kunnen ze het toch goed met elkaar vinden. Ze ontmoeten elkaar namelijk later weer opnieuw, en besluiten om een flatje met elkaar te delen. Nana Komatsu is vastbesloten om op eigen benen te kunnen staan en is hard op zoek naar werk, terwijl Nana Osaki iedereen betoverd met haar stem… inclusief Nana K.

IMG_4279_2

Nu de Nana’s samen wonen, komen ze beetje bij beetje steeds meer over elkaar te weten. Vooral Nana Komatsu’s mond staat niet stil. Het is erg leuk om te zien dat beide Nana’s zo goed met elkaar op kunnen trekken, ook al verschillen ze zoveel van elkaar. Ook in deze volume komt weer de nodige drama voor en I love it!

Ook komt er de nodige humor in voor, wat een erg leuke combinatie is met al het serieuze wat er in deze serie voor komt. Deze serie maakt je op het ene moment aan het lachen en op het andere weer aan het huilen – het speelt echt met je emoties!

IMG_4274_2

Titel: Nana | Serie: Nana #2 | Auteur: Ai Yazawa | Uitgeverij: Kana | Genre: Manga, Romance, Drama, Shojo | Pagina’s: 208 | ISBN: 9781421503783 | Waardering: ★★★★★

Koop bij bol.com

Ik heb trouwens Nana volumes 1 t/m 17 in het Nederlands. Maar ik raad je aan – als je wilt beginnen met deze serie – ze in het Engels te kopen. Uitgeverij Kana is namelijk failliet gegaan en de gehele serie is niet compleet in het Nederlands!

1 Comments

  • diana

    February 24, 2015 at 4:28 pm

    Ik heb vorig jaar de eerste twee delen gelezen van deze serie. Was er toen niet voor in de mood. Jammer dat je ze niet meer kunt krijgen in het Nl. De bieb had geloof ik ook maar de eerste drie delen.
    balen!!!!
    Hou marktplaats wel ff in de gaten…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post