Januari (’14) TBR!

Yay, het is 2014! Tijd om mijn TBR stapel eens wat kleiner te maken! Maar met welk boek zal ik beginnen in januari?

In 2014 ben ik van plan om series waaraan in ben begonnen eens af te maken. Maar voor januari laat ik dit even voor wat het is en ga ik de volgende boeken lezen;

Allereerst wil ik Het Verraad van Natalie Hargrove even uitlezen. Dit is maar een dun boek dus die is zo uit! En wanneer ik die uit heb wil ik zo snel mogelijk beginnen aan The Infernal Devices trilogie! Deze had ik voor kerst gekregen en ik ben er zooo benieuwd naar!

Het Verraad van Natalie Hargrove

IMG_2665_2

De mooie Natalie Hargrove droomt er al jaren van om in haar laatste schooljaar prom queen te worden. Die kans is groot: ze is populair, charmant en meedogenloos ambitieus. Dan dreigt haar ex-vriendje Justin haar perfecte plan te ruïneren. Natale zet alles op alles om de controle terug te krijgen. Maar ze maakt een fatale vergissing…

Clockwork Angel

IMG_2668_2

The year is 1878. Tessa Gray descends into London’s dark supernatural underworld in search of her missing brother. She soon discovers that her only allies are the demon-slaying Shadowhunters—including Will and Jem, the mysterious boys she is attracted to. Soon they find themselves up against the Pandemonium Club, a secret organization of vampires, demons, warlocks, and humans. Equipped with a magical army of unstoppable clockwork creatures, the Club is out to rule the British Empire, and only Tessa and her allies can stop them….

Clockwork Prince

IMG_2671_2

Clockwork Princess

IMG_2673_2

Geen stukje tekst bij Clockwork Prince en Clockwork Princess, omdat ik het voor mezelf niet wil spoilen!

Ik heb geen idee hoe snel ik deze boeken uit heb want ze zijn nogal dik. Dus misschien dat ik ook nog tijd heb voor andere boeken als ik deze snel uit heb!

Welk boek staat er bovenaan jouw TBR stapel van 2014?

9 Comments

 • Kirsty

  January 4, 2014 at 3:02 pm

  De Clockwork boeken lijken me wel heel leuk!

 • Danique V.

  January 4, 2014 at 3:14 pm

  Ik lees momenteel Ik ben nog niet klaar met jou! Hierna staat er nog een méga stapel te wachten met te lezen boeken.. Ik denk dat ik maar met mijn ogen dicht ga kiezen 😉

 • Mandy

  January 4, 2014 at 6:30 pm

  Ik ken de boeken niet. Op dit moment heb ik totaal geen zin in lezen. Dus er staan dus geen boeken op mijn lijstje 🙂

 • Lies

  January 4, 2014 at 8:36 pm

  Ik ken deze boeken nog niet, maar ze lijken mij wel allemaal erg mooi. Ik heb alleen nog zoveel boeken die ik graag wil lezen en zou niet meer weten aan welke ik moet beginnen als ik het boek wat ik nu aan het lezen ben uit heb haha. Ik ga deze boeken in ieder geval wel onthouden en ben ook heel benieuwd naar wat jij ervan vind als je ze uit hebt.

 • Joyce

  January 5, 2014 at 11:14 am

  Ik moet Clockwork Princess ook echt eens gaan lezen. De andere 2 in de reeks heb ik al gelezen :).

 • Ivette

  January 5, 2014 at 8:01 pm

  Oh, “The Infernal Devices”!!! <3 Daar heb ik echt van genoten. Van "Het Verraad van Natalie Hargrove" ook, trouwens! Een heel ander soort verhaal in vergelijking met de boeken uit de Fallen-serie of Teardrop, maar niet minder leuk 🙂 Veel leesplezier!

 • Lilian

  January 6, 2014 at 9:09 pm

  Ik vind die hardcovers van The Infernal Devices zo mooi! Ik heb zelf de paperbacks ongelezen in de kast, haha.

 • Rachel

  January 9, 2014 at 8:27 pm

  Het verraad van Natalie Hargrove heb ik ook gelezen. Is best een leuk boek! De The Infernal Devices serie lijkt mij een erg mooie serie, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om hem te lezen 🙂

 • Bee

  January 14, 2014 at 6:40 pm

  Ik heb alle Clockwork boeken en heb de hele serie gelezen. Ik vind ze leuker eigenlijk nog dan de Mortal instruments series….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post