Gameplay beelden Kingdom Hearts III

Whoohoo! Eindelijk zijn de allereerste gameplay beelden van Kingdom Hearts III vrijgegeven!

Zelf ben ik echt een grote Kingdom Hearts fan, ik heb zo’n beetje alle games gespeeld. Na Kingdom Heart I en II, moest er natuurlijk een een Kingdom Hearts III komen! En die komt er, volgend jaar, voor de Playstation 4 en ik kan haast niet wachten! Wauw, het ziet er zo mooi uit vergeleken met de voorgaande games!

2502915-4999khiii_online

Wat is Kingdom Hearts nou eigenlijk?

Allereerst; Kingdom Hearts is een RPG (Role Playing Game) van Square Enix (o.a. Final Fantasy) en, jawel, Disney Interactive Studios! De Kingdom Hearts reeks draait om het hoofdpersonage Sora, die samen met Donald Duck en Goofy naar verschillende Disney werelden gaat om daar de ‘Keyhole’ te sluiten met zijn Keyblade (soort van zwaard maar dan in de vorm van een sleutel).

Dat is eigenlijk waar de meeste Kingdom Hearts games om draaien. Nu heb je ook uitzonderingen zoals Birth By Sleep en Dream Drop Distance, maar daar ga ik het nu niet over hebben. Daar komt nog wel een keer een review van online 😉

Bekijk hier de eerste gameplay beelden:

En dit was de eerste trailer voor het spel:

Bron foto: 1

6 Comments

 • Kirsty

  October 16, 2013 at 11:14 am

  Ik kende dit spel nog niet maar het lijkt me wel een leuk spel!

 • Elke

  October 16, 2013 at 3:16 pm

  Ok, dit lijkt me een veel te leuk spel!

 • LifeOfBun

  October 16, 2013 at 8:39 pm

  Wub wub kingdom hearts.. zo gezelliiig ^_^

 • Lies

  October 16, 2013 at 10:11 pm

  Ik heb om eerlijk te zijn nog geen van de delen gespeeld, maar ik vind deze er wel heel erg goed en mooi uitzien!

 • LifeOfBun

  December 10, 2013 at 9:35 pm

  Love love love! Kan niet wachten om het te spelen, Kingdom hearts geeft altijd zo’n warm fuzzy gevoel voor mij ^_^

  1. Lieke

   December 10, 2013 at 10:30 pm

   Jaa, voor mij ook 😀 Kingdom Hearts is gewoon awesome <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post