Favorite Songs! (Juni 2015)

MuziekFavorietenJuni

We zitten alweer in juli! Wat gaat de tijd hard zeg en ik had het niet eens door ^^” Aan het einde van iedere maand zet ik een een Favorite Songs post online, dus deze is wat later dan normaal. Maar hier is ‘ie alsnog en ik hoop dat jullie misschien nog wat nieuwe muziek kunnen ontdekken, of herinneren op kunnen doen aan deze ietwat oudere nummers ^^

Paramore – Emergency

Het was echt alweer een hele lang tijd geleden dat ik naar Paramore’s wat oudere nummers had geluisterd. Dus we (ik lijkt wel een soort Gollum zo D:) gingen terug naar de CD All We Know is Falling <3

Avril Lavigne – Together

Afgelopen maand heb ik erg vaak naar Avril Lavigne geluisterd. Haar oudere nummers blijven toch nog steeds zo vet <3 Vooral het nummer Together bleef maar in mijn hoofd hangen.

Avril Lavigne – Don’t Tell Me

Ik heb ook vooral naar het album Under My Skin geluisterd, en Don’t Tell Me komt toevallig na Together. Dus telkens wanneer deze begon, moest ik hem ook weer afluisteren voordat ik Together weer terug opzette, haha ^^

Adam Lambert – For Your Entertainment

Ik denk dat dit echt wel mijn guilty pleasure nummer, want het past echt totaal niet in mijn muziek smaak thuis ^^” Maar ik kan er niks aan doen; als ik dit nummer hoor, dan word ik gewoon blij, haha xD Ik vond hem een aantal jaren geleden echt super vet, en, ja, nog steed dus.

5 Seconds of Summer – Good Girls

5 Seconds of Summer is ook wel een beetje mijn guilty pleasure denk ik, samen met McFLY – daar luister ik ook nog steeds naar :3

Waar heb jij vaak naar geluisterd in juni?

2 Comments

  • marjolein

    July 3, 2015 at 7:10 pm

    Super leuke nummers! x

  • Karlijn

    July 21, 2015 at 9:54 am

    Oh men, de ‘oude’ Avril Lavigne liedjes geven me echt flashbacks. Ik was zo’n fan van haar dat ik haar nog zelfs live heb gezien in Amsterdam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post