Favorite Songs (jun ’13)

Aan het eind van iedere maand wil ik even mijn favorieten qua muziek op een rijtje zetten. Waarom? Omdat ik zelf een grote muziek-freak ben, ik luister zo’n beetje dag en nacht muziek. Ook kan ik heel afwisselbaar zijn als het om muziek gaat. Zo ga ik van pop naar metal, van instrumentaal naar rock en ga zo maar door! Zo kom ik zo’n beetje iedere maand wel achter nieuwe muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Want wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen!

Lostprophets is een van mijn favoriete bands. Helaas wordt zanger Ian Watkins nu verdacht voor pedofilie 🙁 Dit zag ik echt totaal niet aankomen, niemand niet denk ik. Het is niet zo dat ik nu ineens stop met het luisteren naar Lostprophets, dat zou onzin zijn want het blijft gewoon een hele goede band. Wel ben ik bang dat ze in de toekomst waarschijnlijk niet veel albums meer zullen uitbrengen. Het enigste wat ik nu kan doen is afwachten of Ian Watkins schuldig is of niet. Diep vanbinnen hoop ik dat het allemaal fake is zodat ze weer muziek kunnen gaan maken!

Lostprophets – We Bring An Arsenal


Dit nummer is zo leuk! Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat dit nummer van hun nieuwste album is. Ik zat namelijk de hele tijd nog met een ander album in mijn hoofd. Dit nummer heeft vaak op repeat gestaan de afgelopen maand!

Lostprophets – Bring ‘Em Down


Over dit nummer heb ik niet echt veel te vertellen, het is gewoon een heel gaaf nummer 😀

You Me At Six (ft. Oli Sykes) – Bite My Tongue


Dit nummer van You Me At Six vind ik echt helemaal geweldig! Ook Oli Sykes (Bring Me The Horizon) zingt (nja, schreeuwt) erin mee. Zelf luister ik niet echt naar Bring Me The Horizon, maar bij dit nummer vind ik het wel leuk dat hij mee doet 🙂 Het past er gewoon goed bij.

You Me At Six – Loverboy


Ik weet niet hoe vaak ik dit nummer al geluisterd heb, aangezien ik zo’n anderhalf jaar geleden een video ervan gemaakt hebt waarin de tekst in beeld komt (ik kan niet uitleggen). Maar toch kan ik dit nummer nog steeds heel vaak luisteren!

A Day To Remember – Since You’ve Been Gone


Waarschijnlijk komt de titel jullie wel bekend voor. De band A Day To Remember heeft dit nummer namelijk gecoverd van Kelly Clarkson! Het is heel grappig als je de video’s met elkaar gaat vergelijken, want ze doen bijna hetzelfde als Kelly doet in haar video. Een erg leuke cover!

All Time Low – Backseat Serenade


Hmm, had ik deze nou ook al in een voorgaande ‘Lieke’s Muziek Favorieten’ voorbij laten komen? Ik weet het niet meer. Wat ik wel weet is dat deze video redelijk nieuw is en heel leuk is om naar te kijken! De mannen van All Time Low hebben namelijk van die rare kostuums aan, haha. Dit nummer is echt mijn favoriet van hun album Don’t Panic!

De laatste tijd ben ik niet meer zo op de hoogte van bands waar ik wel vaak naar luister (of luisterde). Tot afgelopen maand, ik ging weer eens opzoeken welke van mijn favoriete bands er weer een nieuw album hebben uitgebracht of een nieuwe videoclip hebben en dat zijn er wel een hoop! Zoals bijvoorbeeld de onderstaande drie:

Bullet For My Valentine – Riot


Riot is een nieuw nummer van Bullet For My Valentine van de cd die afgelopen februari is uitgekomen (wat ik dus niet wist, haha). En het is maar goed dat ik ook deze band opgezocht heb, want dit nummer is echt heel vet!

Yellowcard – Here I Am Alive (ft. Tay Jardine)


Dit nummer is zo… verslavend! Ik heb dit nummer op een avond gewoon lekker op repeat gezet, omdat ik gewoon niet kon stoppen met luisteren. Ook ben ik dit nummer nu aan het oefenen op gitaar 😀

Yellowcard – Sing For Me


Dit is een wat rustiger nummer van Yellowcard. Nu vind ik over het algemeen wel dat hun nieuwe nummers een stuk rustiger zijn dan de oude, maar dit is natuurlijk niet zo erg, het blifjt Yellowcard en het blijft speciale muziek met een viool er doorheen!

Wat is jullie favoriete muziekgenre?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post