Essence – Make-Up Tasje

Laatst zag ik in het foldertje van de Trekpleister dat ze make-up tasjes van Essence en Catrice verkochten voor maar €10,- ! Dit was een dag deal die alleen geldig was op donderdag 18 april. Ik moest er natuurlijk even heen, om te kijken of het niet één of ander lokkertje was, want een heel tasje vol (nieuwe) producten voor €10,- is echt geen geld!

IMG_1162_2

Toen ik bij de Trekpleister aan kwam, kon ik ze eerst niet vinden. Soms kan ik namelijk een beetje blind zijn, haha. Maar ze stonden dus vlakbij de kassa. Helaas waren al de Catrice tasjes al uitverkocht, dus kocht ik één van de drie Essence tasjes die ze nog hadden.

Ik ga voor jullie alle producten even op een rijtje zetten die in het tasje zaten, met de echte prijs erbij. Later volgen er nog uitgebreide reviews over de producten natuurlijk!

IMG_1164_2

3D Eyeshadows

IMG_1194_2

IMG_1197_2

Allereerst zaten er drie 3D Eyeshadows in het tasje, in de kleuren 02 Irresistible Purple, 06 Irresistible Mermaid Kiss en 09 Irresistible Chocolates. Ik ben zelf niet zo’n fan van gekleurde oogschaduws (ik vind de bruine wel heel leuk), maar ik ben benieuwd hoe ze uitvallen!

De 3D Eyeshadows kosten €2,89 per stuk.

Nightclub – Glamour To Go Eyeshadow

IMG_1179_2

IMG_1180_2

De 3D Eyeschadows, waren niet de enigste oogschaduws die zich in het tasje bevonden. Ook zat het mini palette 03 Dance-til-dawn van de Glamour To Go Eyeshadows, erin. Ik vind alvast de donkere kleuren er heel mooi uit zien, ik ben benieuwd hoe goed de gepigmenteerd zijn!

The Glamour To Go Eyeshadow palettes kosten €3,59 per stuk.

All About Matt! – Fixing compact powder

IMG_1184_2

IMG_1185_2

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik met dit product moet doen, dus ik denk dat er hiervan ook geen review online komt. Maar het ziet er wel netjes uit!

De All About Matt! – Fixing Compact Powder kost €2,99.

all-in-one BB cream

IMG_1174_2

Wow, deze BB Cream is echt… oranje! Ik smeerde hem op mijn hand en ik had echt een hele oranje vlek! Ik heb dan ook wel een hele lichte huidskleur, maar ik denk niet dat er iemand in Nederland woont die zo’n oranje huidskleur van zichzelf heeft. Deze BB Cream heet trouwens; 01 Universal.

Er zijn verschillende BB Creams van Essence beschikbaar en ze kosten €3,99 per stuk.

Mascara’s

IMG_1166_2

IMG_1169_2

Deze twee mascara’s zaten er ook nog in; de I <3 Extreme. Crazy Volume macara en de Maximum Length Volume mascara. Ik had sowieso de oudere versie van de I <3 Extrema mascara al en deze vond ik echt heel erg goed! Dus ik ben erg benieuwd naar de nieuwe versie hiervan.
Beide mascara’s kosten €2,89 per stuk.

Eyeliners

IMG_1187_2

Deze twee eyeliners was ik eigenlijk al van plan om aan te schaffen. Toen ik zag dat ze ook in het tasje zaten, was het tasje echt compleet! Het zijn de I <3 Punk Jumbo Eyeliner Pen en de Stays No Matter What Waterproof Eyeliner Pen. Ze lijken me beide echt heel erg fijn!

De I <3 Punk Jumbo Eyeliner kost €2,59 en de Stays No Matter What Eyeliner kost €2,89.

Eyepencils

IMG_1190_2

Op naar de eyepencils! Er zaten twee kleuren in, namelijk 01 Midnight Black en 02 Stunning Brown. Zelf draag ik eigenlijk altijd oogpotlood (maar nooit bruine) dus ik hoop dat deze fijn zijn!

De Eyepencils kosten €1,59 per stuk.

Lipgloss

IMG_1175_2

Lipgloss, ik hou er niet zo van. Ik vind het altijd maar ‘plakspul’. Ik hou eigenlijk over het algemeen niet echt van lip producten. Maar of ik nou wil of niet, er zat toch tweemaal een lipgloss in dit tasje! En dan wel in de kleuren 01 Dramatize en 03 Hypnotize.

De Lipglosses kosten €1,99 per stuk

Nailpolish

IMG_1183_2

Yaay, nagellak! Ik ben dol op nagellak! En wat komt de kleur 145 Flashy Pumpkin goed van pas zeg, nu met Koninginnedag (Koningsdag?) voor de deur! Ik had namelijk nog geen oranje lakje! De andere kleur die erin zat, ziet er ook wel heel mooi uit, het is de kleur 140 Hello Marshmellow! De naam alleen al is geweldig 😀

Alle nagellak van de Essence Colour To Go collectie, kost €1,69 per stuk.

Toen ik terug thuis kwam, was ik eigenlijk wel benieuwd naar de waarde van al deze producten. Ik het foldertje stond dat ze bij elkaar €56,50 waard waren, maar daar geloofde ik niks van. De échte waarde van het tasje, was €41,04! Dat is alsnog een hele mooie deal!

Hebben jullie ook zo’n make-up tasje kunnen scoren?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post