Donuts, Jungle Book onderbroeken en Afghaans eten

Op donderdag 7 april was ik een beetje random aan het Tweeten op Twitter. Op een gegeven moment stelde Joost ineens heel enthousiast voor om die vrijdag af te spreken in Breda om te gaan winkelen en later die dag naar Eindhoven te gaan om de Leesbeesten Leesclub bij te wonen. Zo gezegd, zo gedaan – en het werd een hele maffe dag~

Rond een uur of twaalf haalde ik Joost op op het station en wandelden we richting het centrum van Breda. Er was die dag een markt aan de gang waar ze kleding, stofjes en eten verkochten. Vier donuts voor een euro! Tja, die konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Toen we de donuts gekocht hadden, waren we eigenlijk op zoek naar een bankje om ze rustig op te gaan eten – maar er waren gewoon nergens bankjes te bekennen D: De andere optie was om ze maar lopend op te eten terwijl we richting het Grand Theatre liepen om boeken te scoren. Ik had mijn donut al op toen we de hoek om waren, maar Joost was er volop aan van het genieten. Die had hem pas op toen we bij de boekhandel aankwamen. Het was weer een beetje veranderd sinds de laatste keer dat ik daar was. We namen een kijkje bij de koopjes (waar ik De 100: Dag 21 vond!) en gingen daarna aan een tafel zitten die daar beneden stond om onze tweede donut op te eten.

We raakten aan de praat met verkoopster Grietje en we vertelden dat we die avond naar een leesclub gingen in Eindhoven bij van Piere. Ze zei dat we de groetjes moesten doen aan ene Jan (wat ons die avond helemaal ontgaan is) en dat ze het leuk zou vinden als we samen op de foto zouden gaan. Nu zijn Joost en ik beroemd en staan we op de Facebook pagina van het Grand Theatre ;D

GANG

In het Grand Theatre! – Samen met Ellis en Joost bij McDonalds ;D

Rond een uur of drie hadden we afgesproken met Ellis bij de Starbucks op het station. Zij ging namelijk ook naar de leesclub en het is gezellig om samen te reizen \o/ Het gesprek begon al goed over Jungle Book broek -en onderbroeken – dus de avond kon gewoon niet meer fout gaan. In Eindhoven aangekomen, gingen we eerst nog naar de Primark, waar Joost (geen Jungle Book) broeken kocht. Rond een uur of vijf / half zes was het tijd om wat te gaan eten – lekker junkvoedsel bij de McDonalds. Dat was echt super lang geleden voor mij en ik moet zeggen dat het wel erg goed smaakte weer :’D

Na onszelf volgegeten te hebben en een aantal ‘gang’ selfies te hebben gemaakt, gingen we op weg naar de boekhandel. Er was een hele grote opkomst en dat was leuk! We bespraken het uber vette boek Hof van Doorns en Rozen en het was een erg gezellige avond met veel lekkere dingen en ice tea~ Aan het begin van de avond moesten we onze namen in een pot gooien (Ellis had heel mooi Liekie geschreven met veel hartjes) en op het einde van de avond werden er nog een aantal cadeautjes (zoals posters e.d.) uitgedeeld. Ik won helaas niks, maar wat ben ik toch weer een geluksvogel – ik kreeg de poster die Joost gewonnen had van List en Leugens én ik kreeg van Luna een kartonnen plaat van De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine! Zo lief ♥ Na afloop kregen we nog een goodiebag met wat foldertjes en boekenleggers en een roosje! Helaas had de roos het bij mij niet overleefd en hing hij de volgende ochtend al helemaal slap :c

Ellis en ik hadden ook nog pech trouwens toen we op het punt stonden terug naar huis te gaan vanuit Eindhoven, want er reden geen treinen tussen Tilburg en Breda i.v.m. een aanrijding met een persoon ._. Dus in plaats van om tien uur thuis zijn, waren we een uur later thuis, dus daar baalden we wel een beetje van. Gelukkig waren we met z’n tweeën en was het nog erg gezellig en hebben we gepraat over van alles en nog wat~

RokjeEten

Dennis wil mij schieten :c – Toetje bij Kabul!

Die zaterdag ging ik weer terug naar Eindhoven want ik ging namelijk winkelen met Dennis! Helaas heb ik niet echt veel gekocht omdat ik niet goed wist wat ik nou eigenlijk wilde kopen – heel vervelend is dat! Wel heb ik ontdekt dat de Eppo een super toffe winkel is met mega veel Funko’s ♥ Wel ben ik nog een beetje op zoek gegaan naar wat spulletjes voor mijn Serena cosplay die binnenkort plaats moet gaan vinden, maar het was het allemaal net niet. Ik had nog wel een leuk rokje gepast met een croptop (dit was echt nieuw voor me) bij de H&M en ik vond het wel heel leuk staan eigenlijk. Niet gekocht overigens, omdat ik er niet zeker van was of ik het wel zou gaan dragen xD Maar nu heb ik toch wel spijt, dus waarschijnlijk ga ik deze week even kijken bij de H&M in Breda om te kijken of ze het daar ook hebben. Twee dagen achter elkaar winkelen is wel heel vermoeiend trouwens :’D

Zondagavond gingen we nog samen uit eten omdat we die dag 6 jaar samen waren ;3 We gingen eten bij restaurant Kabul (een Afghaans restaurant) en ik was echt heel erg verrast! Ik dacht echt dat het niet zo veel voor zou stellen maar het eten was echt zo lekker ._. We hebben vooral nog gepraat over waar we op vakantie willen gaan maar het is zo moeilijk en we weten het nog steeds niet ^^” Tips zijn dus van harte welkom!

Hoe was jullie weekend?

6 Comments

 • Annabel

  April 12, 2016 at 8:55 am

  Je hebt in ieder geval een leuk weekend gehad! Ik ben nu ook wel benieuwd naar afghaans eten.

 • zwartraafje

  April 12, 2016 at 5:59 pm

  Ha, nu is Dennis ook beroemd. 😉 Die pyama van Jungle Book heb ik gisteren nog vastgehad maar heb hem uiteindelijk niet gekocht. Toen ik je vraag over leuke adresjes in Eindhoven (te laat) zag op Twitter wilde ik je meteen naar Eppo sturen. Tof dat je daar dus al zeker bent langsgeweest. Mijn echtgenoot en ik zouden binnenkort eens een citytrip in Nederland willen doen maar zijn er nog niet uit naar waar we willen gaan. Blijkbaar is Amsterdam ontzettend druk én het zou ergens in de week van Koningsdag vallen dus dan is het daar wsl helemaal niet te doen. Denk je dat Breda leuk is voor een citytrip of ben je daar veel te snel uitgekeken?

 • Ellis

  April 12, 2016 at 7:12 pm

  De rok staat je te awesome!

 • Lilian

  April 12, 2016 at 8:12 pm

  Hahaha die featured image 😀

 • Daniëlle

  April 12, 2016 at 8:12 pm

  Vakantie tip: Engeland – London – Camden Market = liefde.

 • NerdyGeekyGanboy

  April 12, 2016 at 11:00 pm

  Hahah vrijdag was een dag om niet snel te vergeten. En wauw, Dennisje krijgt fame, dat malse mannetje ook.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post