Compacte powerbank op zakformaat

Tegenwoordig ga ik nooit meer zonder een powerbank op stap. Het is niet zo dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon, maar ik heb graag wat batterij over om te kunnen bellen – je weet maar nooit wat er onderweg kan gebeuren.

IMG_6988_2

Mijn mobiel is oud en de accu gaat niet zo heel lang meer mee. Bij intensief gebruik moet ik hem na een aantal uurtjes weer aan de oplader leggen. En ja, dat is een beetje onmogelijk als je een lange treinreis moet maken en er nergens een stopcontact in de buurt is! Daarom vind ik Powerbanks tegenwoordig ook zo handig.

IMG_6989_2

Cygnett heeft een hele handige powerbank uitgevonden die je gewoon mee kunt nemen in je broekzak! Nu zal ik de powerbank niet zo snel in mijn broekzak meenemen, omdat mijn mobiel daar niet in past (handig, die skinny jeans!) maar mocht je wat grotere broekzakken hebben, is hij daar zeer zeker geschikt voor! Hij is ongeveer net zo groot als een pasje, alleen dan iets dikker.

IMG_6999_2

Dankzij de ingebouwde Micro USB-kabel, heb je ook het externe kabeltje niet nodig om je mobiel mee op te laden. Dus ben je die per ongeluk vergeten – geen probleem!

IMG_7002_2

Leuk om te weten; t/m eind november krijg je 20% korting op alle opladers van het merk Cygnett! Dus wil jij ook zo’n handige powerbank op zakformaat? Vul dan tijdens het afrekenen de code CYGNETT20 in. Neem dus snel een kijkje op GSMpunt en haal jouw Cygnett powerbank zo snel mogelijk in huis!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post