Catrice – Neo Geisha Collectie

Het idee van de Neo Geisha collectie van Catrice vond ik echt heel leuk! Ik ben zelf erg fan van Chinese/Japanse spulletjes. Hoewel ik het patroontje van de oogschaduws heel mooi vond, waren dit niet echt mijn kleuren. Wel vond ik het oogpotlood en het roze en paarse lakje heel leuk, dus dat zijn de enige dingen die ik heb meegenomen.

IMG_0669

Laat ik maar beginnen met de nagellakjes. Ik moet even zeggen dat ik hou van de nagellak van Catrice! Door middel van het brede borsteltje, lakt de nagellak echt heel fijn!

IMG_0676

2 – Picked Cherry Blossoms is een prachtige, felroze kleur. Hij is wel iets anders dan de standaard roze nagellakjes die er allemaal al bestaan. Er zitten namelijk hele subtiele glittertjes in! Maar dan ook héél subtiel!

IMG_0631

IMG_0630

Helaas heb ik net een lakje gepakt waarbij het printje op de dop niet echt heel duidelijk is. Meh.

IMG_0678

4 – Dance In Gion is een heel mooi paars/blauw kleurtje. Hij neigt wel meer naar paars, maar in het licht kan het lakje er een tikje anders uit komen te zien.

IMG_0607

IMG_0610

Zoals je kunt zien aan de swatches, ligt het een beetje aan het licht hoe de nagellak eruit ziet! En zoals je kunt zien, is het printje op deze dop wel heel duidelijk!

De lakjes dekken overigens in 2 laagjes.

En dan nu het Kohl potlood!

IMG_0670

IMG_0671

Het Kohl Kajal Pencil is een diepzwarte kleur. Ik heb geen idee of hij waterproof is, maar dat zal wel niet. Hij houdt echter wel erg lekker vast doordat het zo’n lang potlood is! Maar hij is niet zwaarder dan een normaal oogpotlood.

IMG_0690

Ik wilde iets leuks proberen met de swatch, maar het faalde een beetje, haha.

De lakjes kosten €2,69 per stuk en het Kohl potlood kost €1,99.

Heb jij al iets gekocht van de Neo Geisha collectie van Catrice?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post