Book Haul! (aug ’13)

In augustus heb ik een twee bestellingen geplaatst bij Awesomebooks. De tweedehands boeken zijn daar zΓ³ goedkoop (meestal rond de 3 euro), dat ik ze gewoon niet kon laten liggen. Sommige zijn niet in een al te beste staat, maar goed, ze zijn niet voor niks tweedehands! Kijk maar mee naar mijn augustus Book Haul!

IMG_2151_2

Als eerste heb ik deel 1 van de ‘Wings’ serie, genaamd Wings, geschreven voor Aprilynne Pike. Dit boek ziet er echt gelezen uit. Er zitten een hoop kreuken in de de kaft en in de rug. Verder vind ik het wel een hele mooie, shiny kaft!

IMG_2152_2

Ook heb ik gelijk deel 2 van de ‘Wings’ serie gekocht, namelijk Spells.

IMG_2153_2

Spells is een voormalig bibliotheek boek geweest zoals je wel kunt zien! Dit is wel een voordeel, want er zit een plastic hoes om de cover heen, voor extra bescherming. Deze is er ook gemakkelijk af te halen.

IMG_2155_2

Een hardcover exemplaar van The Host van Stephenie Meyer voor 3 euro! Dat is toch geen geld? Ik heb het boek nog niet gelezen, maar de film wel gezien. Klik *hier* voor de recensie!

IMG_2156_2

Over Sweetly (Jackson Pearce) ben ik niet tevreden. Ik had namelijk de hardcover besteld en krijg dit paperback exemplaar thuis gestuurd. Ja, jammer. Ik heb contact met ze opgenomen, dus ik hoop dat ze het gaan fixen!

IMG_2157_2

Over Sisters Red, ook geschreven door Jackson Pearce) ben ik wel heel erg tevreden! Het boek ziet er nog goed uit en heeft ook zijn mooie dustcover nog! Ik vind de cover echt heel mooi πŸ™‚ Ik denk dat dit ook het volgende boek wordt wat ik ga lezen.

IMG_2159_2

Liesl & Po, geschreven door Lauren Oliver (Delirium trilogie) is eigenlijk een kinderverhaal. Maar omdat het geschreven is door Lauren Oliver wil ik het ook graag lezen!

IMG_2160_2

Er staan ook allemaal mooie tekeningen in het boek! En voor een kinderboek, is het nog best wel dik.

IMG_2161_2

Deel 5 van van de super verslavende Pretty Little Liars serie! Dit boek heb ik intussen alweer uitgelezen. Ik kan deze serie niet in de kast zetten voordat ik hem gelezen heb!

IMG_2162_2

Verder kwam ik 127 Uur tegen bij het Kruidvat voor maar 2 euro! Ja, die moest mee natuurlijk. Ik heb de film hiervan gezien en dat vond ik wel een mooie, interessante film. Dus ik ben erg benieuwd naar het boek!

IMG_2172_2

Deel 6 van Pretty Little Liars kwam ik nog tegen in Breda toen ik de stad in ben geweest met Dennis. Ik kon hem niet laten liggen x:

IMG_2178_2

En als laatste heb ik Dromendochter van Laini Taylor gewonnen via de Leesmarathon van Joany via Craving Pages! Ik ben er heel blij mee, het lijkt me wel een apart verhaal.

Wat voor boeken hebben jullie nog gekocht in augustus?

7 Comments

 • Kiss & Make-up

  August 27, 2013 at 1:00 pm

  Waauw, dat zijn heel wat boeken! The Host en de Pretty Little Liars boeken zou ik ook wel willen lezen.

 • Kimberly

  August 27, 2013 at 6:29 pm

  Tof dat je een nieuwe blog bent begonnen trouwens! Je hebt leuke boeken gekocht, ik wil ooit een keer beginnen aan de PLL serie en de boeken heb ik laatst al eens gelezen, heeeel lang geleden voordat het een serie werd haha

 • Suzanne

  August 27, 2013 at 8:12 pm

  Mooie stapel!!

 • Nieke

  August 27, 2013 at 8:22 pm

  Ik heb Wings en the Host beide gelezen. Wings is alweer een tijdje geleden maar ik vond em best leuk. The Host is een stuk beter dan de film dus daar kan je zeker naar uit kijken. De andere boeken ken ik niet, dus ben benieuwd naar reviews!

 • Danique V.

  August 27, 2013 at 10:13 pm

  Wauw wat een hoop boeken zeg! Ik wil ook nog steeds iets daar bestellen maar ben zo bang dat het niet goed aan zou komen en de boeken er lelijk uit zouden zien. Vind het nog meevallen bij jou ! πŸ™‚

 • Savannah

  August 29, 2013 at 4:21 pm

  Leuk ik koop graag boeken bij de kringloop voor €1,- πŸ™‚

 • Lilian

  August 29, 2013 at 8:48 pm

  Jeetje, je hebt echt pareltjes gekocht!
  Ik ben benieuwd naar je recensies ; )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post