Boekenfestijn Book Haul! (september 2015)

BoekenfestijnBookHaulseptember2015Banner

Ook ik ben weer eens een keertje naar het Boekenfestijn geweest. Het was voor mij alweer een tijdje geleden. Ik hoopte dan ook dat ik het Frozen art book nog zou tegen komen, maar helaas – die was er niet! Toch heb ik stiekem een beetje spijt dat ik niet naar Eindhoven (volgens mij was het Eindhoven) geweest ben een tijdje terug, want het aanbod van nu vond ik nogal mager.

Maar natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis. Meestal heb ik moeite met boeken terug leggen omdat ik niet teveel geld uit wil geven. Deze keer had ik daar totaal geen last van, omdat ik gewoonweg niet zoveel had. Benieuwd welke boeken ik gekocht heb? Kijk dan snel verder ^^

IMG_6580_2

Het is geen boek, maar een notitieboekje van ‘The Nightmare Before Christmas’! Er lagen echt een aantal spullen van ‘The Nightmare Before Christmas’ wat ik erg gaaf vond, want het is één van mijn favoriete films. Aangezien ik verslaafd ben aan notitieboekjes, kon ik deze dan ook niet laten liggen.

IMG_6582_2

IMG_6586_2

Dit keer wilde ik voornamelijk voor deze classics kijken. Helaas zag ik alleen deze twee in de ze uitvoering liggen, terwijl ze er normaal altijd vol op liggen D: Jammer! Volgens mij zijn deze uitgaves op The Book Depository ook best wel cheap, dus ik ga daar ook eens rondneuzen.

IMG_6587_2

Stad van Verloren Zielen had ik nog niet! Dus die ging ook mee. Dit was tevens mijn duurste aankoop. Volgens mij had ik hem op de Boekenkraam wel voor minder gezien maar goed, verzendkosten en zo~

IMG_6589_2

De Nightshade trilogie heb ik nog niet gelezen, maar voor de kleine prijsjes kon ik deze sequals niet laten liggen. Het gaat om Rift en..

IMG_6592-2

Rise. De dustjacket van Rise zat een beetje scheef, wat ik pas zag toen ik terug thuis was. Ik probeerde hem goed te vouwen maar toen zat er een lelijke vouw in, ugh ._.

IMG_6593_2

Deze Star Wars graphic novel nam ik mee voor Dennis. Ik heb echt geen idee welk deel het is maar goed, haha xD Hij was er blij mee!

IMG_6594_2

We (Martine en ik) waren Angelieke op een gegeven moment kwijtgeraakt, maar toen we haar weer hadden gevonden, kwam ze met deze gave tas aanzetten. Ik had hem nog niet gespot maar ik wist dat ik hem moest hebben, haha :’D

Dus ja, niet zo heel veel gekocht dus. Maar ik heb het in ieder geval super naar mijn zin gehad want het was erg gezellig <3 Sorry dat sommige foto's niet helemaal super scherp zijn, op het moment ben ik ziek, dus ik nam er ook niet echt de tijd voor om mooie foto's te maken ^^" Ben jij naar het Boekenfestijn geweest?

18 Comments

 • erica

  September 19, 2015 at 4:39 pm

  Ik moet bekennen dat ik nog nooit naar een Boekenfestijn ben geweest, maar het lijkt me wel heel tof! Jammer dat er nu niet zoveel interessants tussen zat. Het notitieboekje vind ik trouwens echt héél erg leuk!

 • robin

  September 19, 2015 at 6:49 pm

  leuke dingen heb je gekocht! :3 bij Intertoys verkopen ze een Frozen art book? ^^ btw is de comic in je header the Walking Dead?

  1. Lieke

   September 19, 2015 at 6:58 pm

   Wuuuut D: Echt waar!? Dat moet ik eens checken binnenkort, haha :p En ja klopt! Die is van The Walking Dead :3

 • Rowan

  September 19, 2015 at 6:50 pm

  Fijne buit! Hoeveel kostte Stad van Verloren Zielen?

  1. Lieke

   September 19, 2015 at 6:57 pm

   Die was 7,50!

 • Sanne

  September 19, 2015 at 8:42 pm

  Ik vond dat ze maar weinig Engels hadden.. En daar kom ik juist vooral voor

  1. Lieke

   September 20, 2015 at 1:42 pm

   Ja, nogal :c Ik kom ook voornamelijk voor de Engelse boeken. De Nederlandse zijn in mijn ogen soms nog wel redelijk duur.

 • Lilian

  September 19, 2015 at 10:25 pm

  Leuke boeken heb je gekocht! En die tas is gaaf πŸ™‚

 • Karlijn

  September 20, 2015 at 10:42 am

  Je hebt leuke dingen gescoord! Ik ben ook naar het boekenfestijn geweest, maar vond het ietwat tegenvallen. Ik hoopte eigenlijk op iets meer literatuur en Engels en wat minder 393020 hobbyartikelen :’)

  1. Lieke

   September 20, 2015 at 1:42 pm

   Hahah, ja er waren echt veel te veel hobbyartikelen D: Ik snap het ook niet echt – boekenfestijn -> hobbyartikelen, wut?

 • Anneke

  September 20, 2015 at 11:18 am

  Naar mijn idee hadden ze dit keer vooral heel veel ander spul (die knutseldingen enzo). Ik hoop niet dat dat steeds meer wordt… Het is en blijft het Boekenfestijn natuurlijk.

  1. Lieke

   September 20, 2015 at 1:43 pm

   Ja precies! Maak er dan een knutselfestijn van of zo, haha :p

 • diana

  September 20, 2015 at 12:28 pm

  Aarrgfhh….!! Dat jack tasje heb ik niet gezien! πŸ™ ook ik heb een aant dingentjes gekocht van jack….! En nog 3 andere boeken. Vond het een beetje tegenvallen. Maar ik las dat ze in Eindhoven een nieuw assortiment zouden krijgen. Dus hopelijk kan ik dat wat meer boeken scoren.
  Maar je hebt weer een leuke heul!

  1. Lieke

   September 20, 2015 at 1:44 pm

   Ik ben benieuwd naar wat jij zoal gekocht hebt πŸ˜€ En een nieuw assortiment klinkt goed!

 • Mel@thedailyprophecy

  September 20, 2015 at 1:27 pm

  Notitieboekje en tas van A nightmare before Christmas, wat leuk! πŸ˜€ Ik ben ook gek op deze film.

 • zwartraafje

  September 20, 2015 at 4:04 pm

  Ik ben nog even aan het aftellen tot de editie in Mechelen. Hopelijk hebben ze daar de Graphic Novel van Star Wars ook, dan kan ik die voor mijn echtgenoot kopen. De laatste jaren ligt er echter steeds meer knutselmateriaal en speelgoed. Nu knutsel ik wel graag, maar ik hoop toch vooral leuke boeken te vinden op het Boekenfestijn.

 • Lisa

  September 20, 2015 at 8:52 pm

  Aaaaah, dat notitieboekje! Wat is-ie tof! Ik heb het Boekenfestijn deze keer overgeslagen vanwege het teleurstellende aanbod, dus ik ga volgende maand naar die in Eindhoven in de hoop dat er veel nieuws ligt!

 • Dinja

  September 24, 2015 at 9:40 am

  Ik heb dit jaar ook niet veel gekocht bij de Boekenfestijn. Mijn vriend had ook dat Star Wars boekje meegenomen :’)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post