Andrélon – Haar en hoofdhuid

Laatst had ik een proefverpakking aangevraagd voor het Andrélon product Haar & Hoofdhuid: Bright Shine.

DSC_0243

Ik had eerst gedacht dat het gewoon zo’n sampje-zakje kreeg wat je één keer kunt gebruiken, maar integendeel! Het is een mooi klein flesje wat handig in gebruik is. Alhoewel, deze heeft geen handige druk-knop, maar een draaiknopje.

DSC_0241

Wat me als eerste opviel toen ik de shampoo gebruikte, was dat hij niet transparant van kleur was (zoals bij de meeste shampoo’s), maar wit! De geur die vrij kwam toen ik mijn haar ermee aan het wassen was, rook een beetje fruitig, een beetje perzikachtig.

DSC_0254

Hier een lijstje met de ingrediënten.

Verder is de shampoo is heel zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig want hij schuimt echt heel goed. Deze proefverpakking kan ik wel ongeveer 3 keer gebruiken. Misschien nog wel iets meer.

Ik ben erg tevreden over deze shampoo! Ik dacht misschien eerst dat mijn hoofdhuid na het wassen ging irriteren omdat ik nooit zulke shampoo gebruik, maar dit was niet het geval. En hij ruikt ook nog eens heerlijk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post