1000 Vragen aan jezelf #3

100Vragen3Banner

In deel drie van ‘1000 Vragen aan Jezelf’ kom je onder andere te weten wat mijn guilty pleasure is, welk drankje ik bestel in een café en in welke winkel ik graag kom!

De vragen van deze week zijn;

IMG_6234_2

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?
In maar twee huizen eigenlijk. Ik woonde t’m mijn zestiende in een huis in het midden van het centrum en nu woon ik in het buitengebied waar het super rustig is. Heel iets anders dus! Ik kan nu ook wel vertellen dat ik samen met Dennis op zoek naar een plekje voor onszelf. We zijn op zoek naar een appartementje of een ruime studio :3

30. Wat is jouw guilty pleasure?
Oeh, ehhh… Hmmm… Ik voel me eigenlijk niet echt guilty dat ik bepaalde dingen leuk vind. Ik word er altijd heel erg blij van van als ik in een speelgoedwinkel rondloop en al dat speelgoed zie. Het liefst zou ik alles willen kopen en overal mee willen spelen.

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?
Het laatste boek wat ik heb gelezen is Lobsters!

32. Waarom heb je het kapsel wat je nu hebt?
Pfoe, ik heb dit kapsel echt al een hele lang tijd weer. M’n schuine pony is nu en dan weer wat langer en andere keren weer wat korter. De lengte verschilt telkens maar eigenlijk blijft m’n kapsel altijd wel een beetje van hetzelfde; schuine pony en laagjes. Waarom? Ik vind het een makkelijk kapsel en een rechte pony vind ik mij niet staan, net zoals geen pony, dat vind ik ook weer niks xD

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?
Nee, niet echt. Ik pak hem erbij als ik niks te doen heb maar als ik omringd ben door gezelschap, pak ik hem er amper of nooit bij eigenlijk.

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Daat gaat je niks aan, mwuahaha >:3

35. In welke winkel kom je graag?
Game Mania! Maar ook verschillende boekhandels, alleen helaas heeft de boekhandel in de buurt niet echt veel interessante boeken :c

36. Welk drankje bestel je in een café?
Smirnoff Ice C:

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Ligt eraan; als ik een hele leuke tijd heb dan hou ik de tijd niet in de gaten en wil ik ook niet weg :’D Maar als ik bijvoorbeeld een bepaalde tijd afgesproken heb met iemand, dan hou ik de tijd wel goed in de gaten en weet ik ook wanneer ik weg moet gaan.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Misschien weten jullie het al wel; maar ik ben dus voor mezelf begonnen. Ik had een webshop in woonaccessoires, maar ik kwam er toch achter dat mijn interesses eigenlijk niet meer bij woonaccessoires liggen, dus daarom ben ik er nu mee gestopt. Als ik nu opnieuw iets zou beginnen, lijkt me een webshop in nerdy/geeky spulletjes wel heel gaaf.

39. Wil jij altijd winnen?
Winnen is leuk, maar ik hoef niet per se altijd te winnen xD

40. Ga je naar de kerk?
Nope D: Ik ben wel gedoopt trouwens~

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Err… 6.5/10?

42. Was je goed op school?
Basisschool? Middelbare school? MBO? Welke school D: Laten we zeggen dat ik goed mijn best deed op de basisschool, dat ik op de middelbare school geen %&$^ deed en MBO Mediavormgever vond ik erg leuk en ik was ook goed in Beeldende Vorming :3

Neem de vragen weer gerust over – vind ik leuk ^^

4 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  August 2, 2015 at 5:45 pm

  Een webshop met nerdy/geeky spullen… Maak die maar niet aan Lieke, denk dat ik je hele webshop helemaal leeg koop omdat ik alles wil hebben hahaha 😀

 • diana

  August 2, 2015 at 8:50 pm

  Leuke vragen weer. En een webshop met die spullen vind ik een top idee!! Twee klanten heb je dus al 😀

 • Lies | Louwerke

  August 3, 2015 at 12:41 pm

  Nog steeds leuk om te lezen! Ook wel grappig want ik denk onder tussen zelf over de antwoorden die ik zou geven, en dat zou totaal iets anders zijn dan jij. En dat maakt het juist zo leuk! 😀

 • zwartraafje

  August 3, 2015 at 4:09 pm

  Ik wist echt niet dat je een webshop met decoratie-spulletjes had. Eentje met fandom-spulletjes spreekt me uiteraard meteen aan. Super ook dat je het ook niet zo hebt met die ‘Guilty pleasures’ uitdrukking.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post