VIDEO: Regenboog boekenkast!

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn boekenkast omtover tot een regenboog boekenkast!

En nee, ik vind het zelf niet vervelend dat al mijn series nu door elkaar staan. Ik weet van de meeste boeken die ik in mijn bezit heb wel hoe ze er uit zien dus ik kan ze ook weer gemakkelijk terug vinden!

Enjoy!

Heb jij jouw boekenkast wel eens omgetoverd tot een regenboog?

2 Comments

  • Frank

    February 22, 2017 at 1:50 pm

    Ik heb wel eens mijn boekenkast omgetoverd tot een regenboog maar haatte het zo erg omdat alle series uit elkaar stonden. Ook had dan alles een verschillende lengte. Misschien ben ik wel een klein beetje autistisch!

  • Blogger Lovin #19 | Zwartraafje

    March 25, 2017 at 8:33 am

    […] Mommy #1 – Joany comic ViDEO: Regenboog boekenkast – Lieke Mijn boekenkast inrichten: hoe ik het deed – Lilian Mooie Magnolia’s – Michelle Veertig […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post