Tag; What’s on my Blogtop?

Een tijdje geleden meldde ik op Twitter dat ik geen inspiratie had om te bloggen. Robin van Ten No Juin had medelijden met mij en tagde me toen om de What’s on my Blogtop? tag in te vullen.

Blog je op een laptop of op een computer?
Ik ben in het bezit van zowel een laptop (MacBook) als een computer (Alienware) maar voor bloggen pak ik toch sneller mijn laptop – ook al is het al een sloom omaatje. Het bewerken van foto’s werkt gewoon zoveel fijner op een MacBook dan op een Windows PC. Mijn computer gebruik ik vooral om op te gamen. Soms begin ik wel aan een nieuw artikel als ik achter mijn computer zit, maak maak hem vaak af op mijn laptop.

Hoelang heb je je laptop/computer al?
Deze Macbook is zo’n 7 jaar oud denk ik? Toen ik aan de opleiding Mediavormgever begon, moest iedereen verplicht een Macbook Pro 15″ aanschaffen. We kregen er ook programma’s bij als Photoshop e.d. Mijn PC is nu bijna 3 jaar oud. Het is een Alienware x51 – een erg compacte PC (met lampjes!). Ik kocht hem voornamelijk om toentertijd Guild Wars 2 op te spelen. Als het weer tijd is voor een nieuwe PC, heb ik al besloten dat ik toch een grotere kast/behuizing wil.

Welke programma’s gebruik je voor het bloggen?
Voornamelijk Photoshop en Lightroom. En natuurlijk Google Chrome en WordPress \o/

Schermafbeelding 2016-03-23 om 18.01.50

Wat is je wallpaper?
Ik kan nooit kiezen welke wallpaper ik wil, maar op dit moment heb ik een wallpaper van Jurassic World ^^ Die ik overigens al best lang heb want ik vind hem echt heel tof D: Op mijn PC verander ik hem wel wat vaker. Ik gebruik twee schermen dus heb nu van die wallpapers gevonden die doorlopen op het andere scherm – super tof~

Hoe lang blog je al?
In 2012 begon ik met bloggen op Pinkgraphics samen met vriendinnetje Silvy. Op een gegeven moment begon ik een eigen blog en dat was in, pak ’em beet, augustus 2013.

Doe je ook andere dingen op je laptop? (Gamen, schoolwerk etc)
In het begin gamede ik wel op mijn Macbook. Ik speelde games als Guild Wars, World of Warcraft en Diablo. Maar daar is natuurlijk verandering in gekomen toen ik mijn game PC kocht! Verder internet ik heel veel op mijn laptop.

Bij deze geef ik de tag lekker door aan Reza, Katja en Milou!

1 Comments

  • Joyce rdt

    March 24, 2016 at 5:15 pm

    Altijd leuk zo’n tag, leuk ingevuld ook! Liefs.x

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post