Follow me:

Warm Bodies

Warm Bodies, verfilmd naar het gelijknamige boek van auteur Isaac Marion, gaat over zombie R die vrienden wilt worden met de vriendin van één van zijn slachtoffers. Uhh… wat?

WarmBodies01

Juist. Dit niet een typische zombie film. Warm Bodies gaat er namelijk over dat een zombie, genaamd R , een vriendschap wilt sluiten met een bepaald meisje, genaamd Julie. Eerder heeft R haar vriend vermoord. Of, nou ja, zijn hersens opgegeten. Door dit te doen krijgt R alle herinneringen van die persoon binnen. Vandaar dat hij zich ook zo aangetrokken voelt door Julie.

Julie moet niks van R hebben en vraagt zich vooral af wat hij nou eigenlijk is. Beetje bij beetje vind ze R toch niet meer zo eng en voelt ze zich steeds meer tot hem aangetrokken. Begint ze nou echt gevoelens voor hem te krijgen?

WarmBodies02

Oké, ik zeg dit niet vaak, maar, ik vond de film echt een stuk beter dan het gelijknamige boek! De film zat vol humor en Nicholas Hoult (R) is eigenlijk toch best een leuke en goede acteur. Het is wel weer wat anders dan al die films met hun driehoek verhoudingen zoals Twilight, Hunger Games, etc, etc, you know what I’m talking about, right?

Zelf vond ik het echt een hele leuk film! De film zit vol humor en er is totaal niks engs aan, ook al gaat het over zombies. Helaas was hij wel wat voorspelbaar maar hé, dat zijn zo’n beetje alle films in dit genre.

Bron foto: 1, 2

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Anneke

  Ik vond de film ook veel humoristischer dan het boek! 😀

  October 25, 2013 at 10:13 am
 • Reply Joanydvv

  Ik vond de film ook echt super leuk, maar zelf vond ik het boek nóg beter. Wel vind ik het einde in de film beter dan in het boek, daar is het nog best wazig of iedere zombie wordt genezen.

  October 25, 2013 at 2:22 pm
 • Reply Kimberly

  Toevallig heb ik laatst het boek gelezen! ik vond het best een leuk boek maar denk niet echt dat ik de film ga kijken, misschien toch maar doen 🙂

  October 25, 2013 at 4:10 pm
 • Reply LifeOfBun

  Nooit gelezen! Maar vond m wel eeerg leuk 😀 beter dan verwacht

  October 25, 2013 at 8:24 pm
 • Reply Danique V.

  Ik vond het boek wel iets beter, de gedachtes in het boek vond ik een stuk grappiger. Al hebben ze dit wel erg goed in de film neergezet!

  October 25, 2013 at 9:57 pm
 • Reply robin

  deze wil ik zien! hij lijkt me wel leuk 😀

  October 25, 2013 at 10:37 pm
 • Reply Mademoiselle Sophistique

  ik heb ‘m nog niet gezien, dacht niet dat het iets voor mij was..

  October 25, 2013 at 11:07 pm
 • Reply Jasmine

  Het is echt een leuke film. Verrassende liefde en geen vampier deze keer, maar iets wat ook ondood is. Vond vooral de humor er fijn is, het begin alleen al (praatje met zijn beste vriend-ik lag plat).

  October 25, 2013 at 11:11 pm
 • Reply femketje

  ik vond die film zooo leuk 😀

  October 27, 2013 at 9:58 pm
 • Reply lune

  Ja, ik vind hem gaaaaf!

  October 29, 2013 at 10:32 pm
 • Reply Aranka

  Ja! Deze film heb ik ook laatst gezien. Echt ‘n bizarre en grappige film. Totaal niet wat ik er van had verwacht. Een leuk halloween alternatief naast vieze en enge horror 😛

  October 31, 2013 at 9:51 am
 • Leave a Reply