Follow me:

TTT: Top 10 witte boeken

Top10Witteboeken

Jaaa, deze TTT’s over kleuren van boeken vind ik zo leuk, haha :’D Ditmaal komen de boeken met een witte kaft aan bod. Ik heb deze TTT weer opgedeeld in vijf gelezen witte boeken en vijf ongelezen witte boeken.

Het was even zoeken, maar toch heb ik tien witte boeken in mijn boekenkast kunnen vinden :3 Met dank aan Emmy voor het organiseren van de Top Ten Thursday! Laten we snel beginnen~

Top 5 Gelezen boeken

IMG_6403_2

Pindakaas en Sushi vond ik een heel vermakelijk boek en ik had zelf nog nooit een boek over een animeconventie gelezen. Zeker een aanrader! Mijn recensie kun je hier vinden.

IMG_6405_2

Marley & Me heb ik een hele lange tijd terug gelezen, maar ik vind het nog steeds een goed boek. Bij de film zat ik keihard te janken – dit had ik bij het boek wel wat minder. Ik denk omdat dit was omdat ik de hond niet levendig rond zag rennen ^^”

IMG_6406_2

Witte uitgave van New Moon! Van Twilight heb ik ook de witte uitgave (beide in het Engels). Helaas zijn ze in het echt was viezig geworden, maar dankzij Lightroom heb ik dit kunnen verbergen op de foto :’D

IMG_6407_2

Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten toen ik begon aan De Belevenissen van een Muurbloem, maar ik heb heel erg van het boek genoten! Voor mijn hele oude recensie; klikkerdeklik!

IMG_6408_2

Ik kan me niet zo heel goed meer herinneren waar dit boek over ging ^^” Ik weet wel dat het me wel aansprak en dat ik het snel uit had. Voor (wederom) een hele oude recensie, kun je hier klikken :3 En ik moet nog steeds het vervolgdeel lezen D:

Top 5 Ongelezen boeken

IMG_6416_2

Throne of Glass had ik niet zo heel lang geleden voor een prikkie gekocht op The Book Depository. Deze (witte!) uitgave was toen maar iets van 3 euro D: En hoewel ik lieder de hardcovers van deze serie wilde gaan sparen, kon ik hem toch echt niet laten liggen voor dat geld. Ik ben erg benieuwd!

IMG_6418_2

The Predicteds kocht ik een keer op het Boekenfestijn, want ik vond hem er wel interessant uit zien :’D Beste reden ooit, toch?

IMG_6420_2

Champion is…. redelijk wit? Ik kreeg hem tijdens de Boeken Advent Kalender ;D Ik weet eigenlijk nog steeds niet wie nou mijn Secret Santa was D:

IMG_6422_2

Die juuuuurk <3 Zo pretteh~ Ik was zo close om The Elite te gaan lezen tijdens de BookTubeAThon, zodat ik daarna snel in The One kon beginnen... Ik heb gefaald. IMG_6424_2

Deze cover van Lef vind ik echt heel erg lelijk, sorry :’D Maar de samenvatting sprak me erg aan! Het is een dun boekje, dus ik moet hem maar snel even een keer gaan lezen.

Wat is jouw favoriete witte boek?

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Emmy

  je moet Throne of Glass echt lezen <3

  August 13, 2015 at 8:35 am
  • Reply Lieke

   Jaaa, I know D: Maar telkens kies ik weer een ander boek uit, haha ^^”

   August 13, 2015 at 10:45 am
 • Reply Marcia

  Wat een mooie foto’s! Lef vond ik persoonlijk een beetje tegenvallen, maar The One, Champion en The Predicteds zijn zeker aan te raden πŸ™‚

  August 13, 2015 at 9:55 am
  • Reply Lieke

   Dan moet ik daar maar eens snel mee beginnen πŸ˜€

   August 13, 2015 at 10:44 am
 • Reply sunny mama

  Dit lijken mij leuke boeken. Marley & Me spreekt mij het meest aan.
  Prachtige foto’s, valt mij op. Maak je die zelf?

  August 13, 2015 at 10:02 am
  • Reply Lieke

   Ja, ik maak de foto’s zelf dus bedankt voor het compliment πŸ˜€

   August 13, 2015 at 10:45 am
 • Reply Kirsty

  Leuk om te zien! Ik heb best weinig witte boeken volgens mij, maar er zullen er ongetwijfeld wat in mijn kasten staan!

  August 13, 2015 at 10:24 am
  • Reply Lieke

   Dat dacht ik inderdaad ook, maar het waren er nog meer dan ik dacht, dus misschien bij jou ook wel!

   August 13, 2015 at 10:46 am
 • Reply Annabel

  Starters en Throne of glass staan ook in mijn lijstje. Ik vond het best lastif, ik heb niet zoveel witte boeken.

  August 13, 2015 at 11:58 am
 • Reply Sax and the Pretty

  Krijg nou wat zeg, ik lees de hele dag door, maar van deze boeken ken ik er geeneen! Waar is mijn notitieboekje? x

  August 13, 2015 at 12:43 pm
 • Reply Lilian

  Wauw, mooie foto’s! En een mooi lijstje πŸ™‚

  August 13, 2015 at 2:30 pm
 • Reply Annemieke

  Mooie foto’s. πŸ™‚ Pindakaas en Sushi ziet er wel grappig uit.

  August 13, 2015 at 6:26 pm
 • Reply Jasmine

  De covers van The Selectie reeks – O-O vind ze allemaal zo mooi en droolworthy (wil die jurken)! De Belevenissen van een Muurbloem cover in het Nederlands kende ik nog niet, enkel de filmcovers ervan – ziet er mooi uit en lijkt wel beter te passen (hoewel ik enkel de film heb gezien en niet het boek gelezen hiervan). Mmmh mijn favoriete witte boek. ik denk Beauty van Robin Mckinley.

  August 13, 2015 at 7:23 pm
 • Reply diana

  Zrker in the One gaan veginnen hoor!!!

  August 13, 2015 at 8:15 pm
 • Reply Rowan

  Ahh Marley & Me is zo’n lieve maar zielige film! Ik heb er echt hard bij moeten huilen ja.

  August 13, 2015 at 9:04 pm
 • Reply zwartraafje

  Wat grappig! Ik moet Enders ook nog STEEDS lezen. Het lijkt er gewoon nooit van te komen. Of het is net uitgeleend in de bibliotheek wanneer ik daar ben.

  August 15, 2015 at 9:03 pm
 • Leave a Reply