Follow me:

The Heat

Sarah Ashburn, een betweterige, nette FBI-agente die alles volgens de regeltjes doet, is niet zo geliefd bij haar collega’s. Ze is overigens wel heel goed in haar baan en daardoor besluit haar baas om Sarah naar Boston te sturen, om een interessante zaak op te lossen. En misschien dat hij er nog wel eens over nadenkt om haar te promoveren.

Heat2

Eenmaal in Boston aangekomen, gaat Sarah (Sandra Bullock)) met plezier op onderzoek uit. Maar dan ontmoet ze Shannon Mullins (Melissa McCarthy), een agente die niet zo volgens de regeltjes werkt en best wel (nou ja, heel erg) grof is. Shannon wilt dezelfde zaak als Sarah op lossen. Beide willen ze deze zaak natuurlijk alleen oplossen en ze willen in geen 100 jaar met elkaar samenwerken.

Helaas voor beide agentes gaat dit niet gebeuren. Het is of met elkaar samenwerken, of de zaak gaat aan hun neus voorbij. Beetje bij beetje kunnen ze steeds beter met elkaar opschieten maar ze zijn 9 van de 10 keer nog steeds oneens met elkaar.

Heat01

Ik denk dat The Heat meer een komedie is voor vrouwen dan voor mannen, alhoewel de twee agentes, Sarah en Shannon, zich niet al te veel van hun vrouwelijke kant laten zien. Sarah wel wat meer dan Shannon, Shannon is nogal grofgebekt en gebruikt bijna in iedere zin die ze zegt wel een scheldwoord. Iets te overdreven naar mijn mening maar ergens is het ook wel weer grappig.

Over The Heat heb ik eigenlijk dezelfde mening als over We’re the Millers; Het is een leuke film om een keer tussendoor te kijken, maar daar blijft het ook wel bij. Al vond ik We’re the Millers toch wel iets leuker!

Bron foto’s: 1, 2

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Danique V.

  Ik heb hem nog niet gezien, waar wil dit zeker nog gaan doen! Lijkt me een heerlijke film om even tussendoor te kijken op een luie avond.

  October 10, 2013 at 11:24 am
 • Reply Kimberly

  Ik ken hem eigenlijk helemaal nog niet haha

  October 10, 2013 at 12:14 pm
 • Reply Marion

  Hij lijkt me super leuk! Ik ga hem zowiso proberen te downloaden haha 🙂

  October 10, 2013 at 12:14 pm
 • Reply robin

  deze film lijkt me wel weer leuk! 😀

  October 10, 2013 at 1:14 pm
 • Reply Dani

  Ik vond hem wel leuk maar minder leuk helaas dan ik verwachte! Heb wel gelachen! 🙂

  October 10, 2013 at 3:34 pm
 • Reply Anneke

  Ik denk dat het niet een film is waar ik heel erg om zou kunnen lachen. Hou toch meer van mannen in komedies.

  October 10, 2013 at 4:14 pm
 • Reply Lies

  Ik ga hem zeker eens kijken, want lijkt mij wel een leuke film.

  October 10, 2013 at 10:10 pm
 • Reply LifeOfBun

  Kheb m ook net geziiien! Twas funny! :’D

  October 11, 2013 at 12:38 am
 • Leave a Reply