Follow me:

New in: Telefoonhoesje!

Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk een mooi, nieuw telefoonhoesje!

Laatst vertelde ik dat ik een nieuwe telefoon had gekregen. Nja, mijn vader had een nieuwe telefoon gekocht en ik kreeg zijn oude Samung Galaxy SII! Voorheen had ik een Samsung Galaxy Ace, maar die zat constant te zeuren dat zijn telefoongeheugen vol was terwijl ik bijna gewoon helemaal niks geïnstalleerd had! Heel vreemd, maar goed. Ik ben echt super blij met deze telefoon want hier kan ik weer fatsoenlijk spelletjes op spelen (yay!) en fatsoenlijk WhatsApp gebruiken en al die dingen.

Maar wat ik eerder al zei; bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw telefoonhoesje! Er zat namelijk nog zo’n saaie, zwarte omheen, haha. Dus ik ging op eBay een beetje rondneuzen. En binnen no time had ik een aantal leuke hoesjes gevonden, waaronder deze dus;

IMG_2748_2

Dit is de voorkant van het hoesje. Kawaii~

IMG_2749_2

De binnenkant. Het hoesje zit zeg maar om de achterkant van je telefoon geklikt.

IMG_2750_2

Achterkant, gelukkig is de camera niet bedekt!

IMG_2751_2

Het hoesje is echt van goede kwaliteit! Het flapje is ook stevig en van binnen lekker zacht. Heb jij nou ook een Samsung Galaxy SII, dan kun je dit hoesje en nog een aantal andere hier vinden! Je hebt deze hoesjes ook voor de Samsung Galaxy Note! Als je even op Cartoon Cute Painting Flip PU Leather case cover zoekt, kom je er vanzelf 😉

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Anneke

  Ahh dat is echt een lief hoesje!

  January 22, 2014 at 3:58 pm
 • Reply Kirsty

  Wat een superschattig hoesje!

  January 22, 2014 at 4:13 pm
 • Reply Dennis

  Dat is wel één van de betere flipcases zeg. Meeste zijn altijd lelijk en saai.

  January 22, 2014 at 5:22 pm
 • Reply Esmée

  Wat een leuk hoesje! x

  January 22, 2014 at 5:22 pm
 • Reply Manon

  aah wat cute!

  January 22, 2014 at 5:38 pm
 • Reply Wendy

  Heel erg leuk hoesje. Ze hebben zoveel leuks op eBay.

  January 22, 2014 at 10:36 pm
 • Reply Hilde

  Wat ‘n ontzettend leuk en schattig hoesje! <3

  January 23, 2014 at 9:15 am
 • Reply JoanyM

  Die is echt vet cool! Ik heb dezelfde telefoon en heb ook net een nieuw hoesje alleen dan eentje zonder flap eraan. Ik had dit wel maar vond het vervelend met foto’s maken omdat het flapje dan voor de camera zit.

  January 23, 2014 at 12:17 pm
 • Leave a Reply