Follow me:

Leaked: Avril Lavigne – 17

Begin september is de studio versie van het nummer ‘17‘ van Avril’s nieuwe opkomende album geleaked! Ik kwam hier echt pas gisteren achter, alhoewel ik het nummer al wel een paar keer gehoord had van een live video.

Het is verder niet bekend hoe het nummer is geleaked of wie het gedaan heeft. Het enigste dat ik weet is dat vele fans hopen dat deze versie van het liedje een soort van demo is voor het echte nummer, omdat ze deze versie niet zo speciaal vinden. Zelf vind ik hem echter wel heel leuk en ik hoop dat het nummer gewoon zo blijft hoe dat hij nu is. Hij blijft namelijk heel goed in mijn hoofd hangen en ik blijf steeds maar op repeat klikken 😀

Hieronder kun je het nummer luisteren, zowel de studio versie als de live versie!

Studio versie van ’17’:

Live versie van ’17’:

Wat vinden jullie van het nummer?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Danique V.

  Ik ben zoooo benieuwd naar het album!

  September 27, 2013 at 12:03 pm
  • Reply Lieke

   Ik ook 😀 Alle nummers die ik tot nu toe gehoord heb zijn echt geweldig ^^ Ben erg benieuwd naar de rest 🙂

   September 27, 2013 at 1:27 pm
 • Reply Lies

  Ik luister zelf eigenlijk nooit meer echt liedjes van Avril, maar deze vind ik wel heel erg goed klinken.

  September 27, 2013 at 5:43 pm
 • Reply LifeOfBun

  Was vroeger meer fan van Avril! Maar kweet niet waarom ze van mn radar is gegaan eigenlijk.. she still good!

  September 28, 2013 at 10:25 pm
 • Leave a Reply