Follow me:

  Fernweh Travel Notebook Review

  FERNWEH
  [het & de (m.); g.mv.]
  het verlangen naar het onbekende

  Nee, ik ben geen reiziger. Maar ik ben wel een aanbidder van verschillende formaten notebooks en andere journals. Tot op heden gebruikte ik eigenlijk altijd een A5 journal, die ik op het moment net iets te groot van formaat vind om er snel iets leuks in te creëren. Tussendoor probeerde ik ook nog een B6 formaat journal, die ik al een stuk fijner vond werken dankzij het net wat kleinere formaat. Maar laatst viel mijn oog op de Fernweh Travel Notebook – een notitieboek met een luxe, nepleren omslag met daarin vier aparte boekjes, uitgegeven bij BBNC Uitgevers.

  Continue reading…

  Vaarwel lieve Wiggle…

  Geschreven op 07-05-2019

  Even heel iets anders, want helaas gebeuren er niet alleen leuke dingen in het leven. Op donderdag 25 april 2019 heb ik mijn hamstertje genaamd Wiggle laten inslapen. Ik vond het moeilijk om er meteen iets over te schrijven, aangezien ik helemaal in tranen was. Wiggle was het allereerste huisdiertje van Dennis en mij en het doet zoveel pijn om zo’n klein beestje te moeten laten gaan…

  Continue reading…

  The Amsterdam Dungeon

  Van 16 op 17 april hadden Dennis en ik een hotelovernachting geboekt in Amsterdam. Het plan was om gewoon lekker veel te gaan shoppen (wat we ook gedaan hebben!) en Dennis verraste mij nog met tickets voor The Amsterdam Dungeon! Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het was wel echt een hele spannende ervaring!

  Continue reading…

  Elfia 2019 @ Haarzuilens

  Op zondag 14 april ging ik samen met Dennis en Niels een dagje naar Elfia in Haarzuilens. Ieder jaar is het weer even afwachten wat voor weer het gaat worden en daardoor bestellen we de kaartjes vaak ook pas in de laatste week. Ik moet zeggen dat het in de ochtend echt heel koud was, maar gedurende de dag werd het wel lekker warm! Gelukkig maar, want als je de hele dag slecht weer hebt, is dat ook geen pretje.

  Continue reading…