Follow me:

  Final Fantasy XIV Fan Festival 2019 @ Paris

  Op vrijdag 1 februari was het zover – de dag dat mijn vrienden en ik vertrokken naar Parijs om deel uit te maken van het Final Fantasy XIV Fan Festival 2019! De tickets (die binnen een dag al uitverkocht waren) hadden we al ruim een half jaar in the pocket. Ik had er enorm veel zin in om helemaal op te gaan in alle nieuwe dingen die ze aan zouden kondigen tijdens het evenement. Maar laten we beginnen bij het begin – de autorit richting Parijs!

  Continue reading…

  10 Tips voor je A6 Action Bullet Journal!

  De A6 Bullet Journal die ze momenteel bij de Action voor €1,49 verkopen, is een ware hype geworden. Iedereen koopt massaal een boekje (of vier) maar men staat er eigenlijk helemaal niet bij stil wat ze er nou precies in willen gaan schrijven of maken. Ik ben ook zo iemand, al heb ik geen vier boekjes gekocht, maar twee. Op het moment dat ik ze kocht had ik ook nog geen flauw idee wat er ik mee moest doen. Ik wist op dat moment alleen dat ik ze móést hebben (het liefst de blauwe met dat goud maar hé, die hadden ze natuurlijk weer niet).

  Continue reading…

  Dankzij deze 5 feiten ben ik toe aan verandering

  Oei, feitjes – stiekem vind ik het altijd best lastig om de waarheid onder ogen te zien. Maar misschien is het ook wel goed voor mij dat ik dit allemaal opschrijf zodat het niet de hele tijd door m’n hoofd blijft spoken. Zodat ik er ook écht verandering in kan gaan brengen in plaats van er alleen maar aan te denken wat ik nog allemaal moet doen (of eigenlijk, moet veranderen).

  Continue reading…