Follow me:

Funko Pop! Elsa, Marshmallow & Olaf

Zoals je misschien al gezien hebt in mijn verjaardagcadeautjes haul kreeg ik deze ontzettend leuke Frozen POP! Vinyl Figure set van Jacco en Martine! In de set zitten Elsa, Marshmallow en Olaf. Vandaag wil ik ze eens van dichtbij laten zien!

Ik laat ze eerst allemaal even van dichtbij zien. Wat verderop in deze post laat ik wat meer details zien van de verschillende figures ;D

IMG_7020_2

Allereerst hebben we blije Olaf!

IMG_7024_2

Angstaanjagende Marshmallow! Nee, als POP! figure ziet ‘ie er eigenlijk wel heel schattig uit, haha! Ook al kijkt ‘ie misschien ene beetje boos~

IMG_7023_2

En tot slot; Elsa!

IMG_7050_2

De dozen waar de Funko POP! Figures in zitten vind ik altijd geweldig. Het zien er zo herkenbaar uit en bij deze set zat er zelfs ook blauwe achtergrond bij, wat je op de foto niet echt goed kunt zien (weerspiegeling van buiten!).

IMG_7048_2

Kiekeboe! Bij al mijn Funko POP! figures, heb ik de doosjes achter de figures gezet. Deze doos was alleen wat groot dus hij ligt nu zo boven op de kast – met de gezichtjes naar voren.

IMG_7030_2

Marshmallow is echt de stevigste POP! figure die ik nu in mijn collectie heb. Marshmallow is één van Elsa’s creaties en is geen lieverdje! Daarom ziet hij er ook zo boos uit. Maar om eerlijk te zijn – alle Funko POP! figures zijn schattig, ook al kijken ze nog zo boos.

IMG_7032_2

De stekels op zijn rug vind ik erg goed gedaan. Het verfwerk is ook netjes afgewerkt. Het enige jammere vind ik dat het in het geheel niet echt mooi afgewerkt is zoals je wel kunt zien. Het lijkt net of de rijen stekels er achteraf tussen geplakt zijn. Jammer! Maar hey – de achterkant zie je toch niet als je ze wegzet.

IMG_7033_2

Gelukkig zijn zijn voeten erg stabiel en valt hij dus niet zomaar om. Het is best een zware figurine dus dat is ook wel nodig. Zijn klauwen vind ik ook erg gaaf! Het lijkt net alsof hij er zo bij staat van ‘Rawr, ik ga je pakken!’ Of niet dan? Niet? Nee? Okay bye~

IMG_7034_2

Ai, de verf van Elsa’s haar komt voor een gedeelte over haar gezicht heen. Niet erg netjes gedaan dus, jammer! Maar verder vind ik de rest juist wel weer mooi afgewerkt zoals de glitterjurk en de ijsster die ze vasthoudt.

IMG_7037_2

En nu mag ik het belangrijkste niet vergeten natuurlijk – ze heeft gewoon glitterhaar! Erg gaaf gedaan dat haar zo ;D De normale Elsa figure heeft dit namelijk niet volgens mij.

IMG_7042_2

En dan blije Olaaaaf! Ik heb hier eigenlijk geen op en aanmerkingen over – Olaf is gewoon keischattig!

IMG_7043_2

Op de achterkant van zijn hoofd zie je wel een horizontale lijn lopen (niet heel goed te zien op de foto) maar ach, de achterkant zie je toch niet!

Al met al een erg leuke Vinyl POP! Figure set en een must have voor de echte Frozen fan!

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Lilian

  Hahaha Olaf met z’n blije ei hoofd <3

  November 19, 2015 at 9:09 am
 • Reply Emmy

  Ik vind de Elsa echt super schattig. Zijn ze even groot als de ‘gewone’ pops.

  November 19, 2015 at 10:17 am
  • Reply Lieke

   Jup, ze zijn net zo groot als de gewone pops 😀

   November 19, 2015 at 12:50 pm
 • Reply Ellis

  <3 Ik vind het glitterhaar zo leuk!

  November 19, 2015 at 11:05 am
 • Reply Marcia

  Mooie foto’s! En echt super schattige poppetjes <3

  November 19, 2015 at 1:53 pm
 • Reply Sax and the Pretty

  Ik ben zo’n Olaf fan! Deze kerel maakt me vrolijk! 😉 x

  November 19, 2015 at 10:46 pm
 • Reply zwartraafje

  Leuk dat we dankzij jouw mooie foto’s meteen alle details in de afwerking kunnen bekijken. Dat is toch steeds even afwachten wanneer je ze in zo’n gesloten doos aanschaft.

  November 20, 2015 at 3:25 pm
 • Reply Maria

  AAAWW ze zijn zooo schattig!!! Ik vind vooral Olaf cute. En het haar van Elsa is echt gaaf gedaan 🙂

  November 21, 2015 at 3:11 pm
 • Reply Martine

  Hihi, ben zo blij dat je er blij mee bent :3 <3

  November 22, 2015 at 6:42 pm
 • Reply Gwen

  Leuke set! Vooral Marshmallow vind ik cute. Ik verzamel ook Funko Pops! maar deze heb ik niet.

  November 24, 2015 at 8:56 pm
 • Reply - Funko POP! Anna |

  […] november schreef ik al een review over de Elsa, Marshmallow en Olaf Funko POP! figures die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Anna, het zusje van Elsa, heb ik al […]

  March 24, 2016 at 7:33 am
 • Leave a Reply