Follow me:

“Don’t let a bad day turn into a bad week”

Afgelopen week kwam ik op het idee om mijn eigen planners te maken voor het komende jaar. Eerder had ik al een keer een blogpost online gezet waarin ik liet zien hoe ik alles plande. Deze manier begon me een beetje te vervelen en voor mijn gevoel, was het ook niet echt compleet.

Ik kwam dus op het idee om mijn eigen planners te maken voor 2016. Drie verschillende; een Blog planner, een Health & Lifestyle planner en een Challenges planner. Allereerst schetste ik een paar grove schetsen waarin ik de opmaak van de planner een beetje verdeelde. Ik maakte er een foto van en stuurde deze naar Lilian, om te vragen of ze nog iets mistte, want voor mijn gevoel mistte er nog iets, maar ik wist niet precies wat. Gelukkig kon ze uit mijn schetsen een beetje opmaken wat de bedoeling was (wat ik heel knap vond, want het zag er niet uit :’D). Daarna ben ik aan de slag gegaan met Adobe InDesign.

En dit is het resultaat! Ik heb er dus drie gemaakt. Van de Blog planner en de Health & Lifestyle planner komt iedere week een nieuwe, met andere leuke kleurtjes of dat is in ieder geval het idee. De Challenges planner is een maandelijkse planner, maar als jij nou zo’n hardcore fangirl/fanboy bent dat je niet genoeg ruimte hebt, kun je hem natuurlijk altijd nog een keer uitprinten. Voor mij persoonlijk, zou ik wel genoeg ruimte hebben (denk ik ^^”).

Ik ben er nog niet super tevreden over, want ik zou er graag nog leuke illustraties of iets dergelijks aan toevoegen, maar op het moment ben ik een beetje inspiratieloos. Maar dat komt nog wel! Ik wilde ze niet nog langer achterhouden, want deze week is ook alweer voor de helft voorbij nu.

Je kunt trouwens op de planners klikken voor een grotere versie! Deze kun je dan opslaan en uitprinten ;3 Ze zijn allemaal A4 formaat, dus dat is extra handig met uitprinten. Ze zijn alleen voor eigen gebruik! Ik heb ze zelf nog niet in gebruik, want mijn inkt is op, hehe :’D

Blog Planner

WeeklyBlogPlanner

Health & Lifestyle Planner

WeeklyBlogPlanner2

Challenges Planner

WeeklyBlogPlanner3

Ik zal trouwens bovenaan de pagina een apart tabje maken waar ik iedere week de nieuwe planners plaats, zodat je ze daar vandaan kunt halen ;3

Gebruik jij regelmatig een planner? Of ben je van plan de mijne nu te gebruiken :D?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Darina

  Ik was van de week op zoek naar planners omdat er nu zoveel loopt dat ik een overzicht nodig heb. Je hebt mooie duidelijke planners gemaakt die ik zeker ga gebruiken! Thanks!

  January 7, 2016 at 8:21 am
  • Reply Lieke

   Super leuk om te horen!

   January 8, 2016 at 6:55 pm
 • Reply Charelle

  Oooh ik vind ze echt héél tof! Heel compleet en volledig, super goed idee om ze te maken! Ik heb zelf alleen net een agenda gekocht (dat doe ik normaal niet) om alles in bij te houden, maar anders had ik zeker deze planners gedownload! (:

  January 7, 2016 at 9:42 am
 • Reply Emmy

  Heel leuk gedaan! Zelf gebruik ik geen planner, maar gewoon een wordbestandje.

  January 7, 2016 at 10:25 am
 • Reply Lilian

  Yaaaay ik wil ze ook printen, maar ik heb ook geen inkt. (en ga nu je serie-challenge doen: ga Reign kijken!)

  January 7, 2016 at 11:06 am
  • Reply Lieke

   Ben nu met Sherlock bezig D:

   January 8, 2016 at 6:56 pm
 • Reply zwartraafje

  Het wordt natuurlijk alleen maar leuker om je ergens aan te houden wanneer je planner er een beetje leuk uitziet én dat doen die van jou zeker. Zelf werk ik eigenlijk nog steeds met lijstjes en een spreadsheet én tekstbestand. Minder mooi maar het blijft wel goed werken voor me

  January 7, 2016 at 11:50 am
 • Reply DQ

  Oeh vooral die eerste en derde planner vind ik leuk! Nice! Ik gebruik zelf altijd gewoon mijn agenda voor dit soort dingetjes, maar misschien dat ik die derde wel ga gebruiken! X

  January 7, 2016 at 4:54 pm
 • Reply Marcia

  Super mooie planners! Leuk vormgegeven en ze zien er handig uit 😀 Ik ga de blog planner eens printen en kijken of het werkt – nu gebruik ik meestal een online kalender en een word documentje. Ik mis alleen een plek om te schrijven welke boeken ik nog wil lezen voor mijn blog (een soort TBR zegmaar), maar ik denk dat ik dat dan bij ‘doodles’ schrijf^^

  January 8, 2016 at 5:51 pm
  • Reply Lieke

   Super leuk om te horen! Een TBR erbij maken is misschien wel een idee – ik zal kijken wat ik voor je kan doen ;D

   January 8, 2016 at 6:55 pm
 • Reply Angie

  Dit is stiekem super handig om te gebruiken in mijn schoolvrije halve jaartje :D. Alleen heb ik dan een cosplayplanner nodig :3. (ik probeer het altijd maar uiteindelijk maak ik er dan een zooitje van en dan doe ik er niks meer mee :P)

  January 11, 2016 at 2:16 pm
 • Leave a Reply