Follow me:

Avril Lavigne – Rock N Roll

Sinds dat het nieuwe nummer Rock N Roll van Avril Lavigne op Youtube was verschenen, kon ik niet stoppen met luisteren! En sinds vandaag is de videoclip ook eindelijk uit!

Voordat de video was vrijgegeven, waren er al 4 teaser trailers beschikbaar, die maakten mij wel heel nieuwsgierig. Maar nu is het eindelijk zo ver; de video is uit!

De videoclip is eigenlijk best wel vaag, haha. Bearshark, wtf!? Maar ik vind hem wel heel leuk! Avril’s kleding vind ik ook heel gaaf 😀 Dit is echt één van mijn nieuwe favoriete nummers van Avril en ik kan niet wachten tot het nieuwe album!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Nieke

  Ik vind Avril ook nog steeds erg leuk (dit nummer ook) maar wordt wel helemaal gek van alle product placement in haar videos. Hier ook weer: ‘Oh my new Sony phone is ringing.’ Really? Haha, heel irritant.

  August 20, 2013 at 11:47 am
 • Reply Lizzy

  Wat een leuk liedje! Ik kende het nog niet, maar ik vind Avril zo gaaf he! 😀 Bedankt dat je dit liedje hebt gedeeld! Ik ga hem in mijn Spotify lijst zetten!

  August 20, 2013 at 3:06 pm
 • Reply Shana

  Leuk nummer! Ik had het nog niet gehoord 🙂

  August 20, 2013 at 4:39 pm
 • Reply Lieze

  Dit is inderdaad echt een heel leuk liedje!

  August 21, 2013 at 6:20 am
 • Reply Danique V.

  Met deze clip (en haar vorige) begint ze weer een beetje op de oude Avril te lijken! I LIKE 🙂 Ik kan ook echt niet wachten op haar album

  August 26, 2013 at 9:14 am
 • Leave a Reply